The Voice: Oι coaches απαντούν στις ερωτήσεις μας!

Βανδή, Ρέμος, Ασλανίδου και Stavento μίλησαν για όλα...
The Voice: Oι coaches απαντούν στις ερωτήσεις μας!



Το ραντεβού μας ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Hilton. Το 2ο Press Junket που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για το «The Voice» είχε απ΄ όλα: κάμερες, δώρα - έκπληξη, γνωριμία με τους παίκτες και φυσικά τους διάσημους coaches (Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Κουϊνέλης) που ήταν εκεί και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μας: (ευδιάθετοι, ατακαδόροι και με σύνθημά τους «όλοι για έναν και ένας για όλους)

- Tι απαντάτε σε όσους ισχυρίζονται ότι στο προηγούμενο «The Voice» αναδεικνύονταν περισσότερο οι κριτές από τους παίκτες;
Αντώνης Ρέμος: Εμείς από δημοσιότητα έχουμε χορτάσει, δεν χρειαζόμαστε άλλη. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις νέες φωνές.
Δέσποινα Βανδή: Είναι λογικό ορισμένες φορές να τραβάμε εμείς τα βλέμματα γιατί ο κόσμος δεν μας έχει συνηθίσει στην κανονικότητά μας. Στο «The Voice» συμπεριφερόμαστε όπως όταν είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας και αυτό προξενεί ενδιαφέρον. Η προσπάθεια όμως, αυτών των παιδιών είναι που έχει αξία για εμάς.

- Οι διαγωνιζόμενοι έχουν εκφράσει ως παράπονο ότι συχνά δεν υπάρχει προσωπική επαφή με εσάς, τους «coaches».
Δέσποινα Βανδή: Έχουν πολύ δίκιο τα παιδιά σε αυτό που λένε. Μέχρι τώρα κάναμε τις οντισιόνς γι΄ αυτό και δεν υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα. Από αυτήν την Κυριακή που ξεκινούν τα lives, θα έρθουμε σίγουρα πιο κοντά.

- Αν απουσιάζατε σε κάποιο live του «The Voice» σε ποιον θα παραχωρούσατε τη θέση σας;
Μιχάλης Κουϊνέλης: Στον Γιάννη Γιοκαρίνη.
Μελίνα Ασλανίδου: Θα επέλεξα ξανά και ξανά Αντώνη Ρέμο.
Δέσποινα Βανδή: Σίγουρα όχι στον Ρέμο.
Αντώνης Ρέμος: (κοιτώντας την Βανδή) Θα την έδινα στην Άννα Βίσση.

- Γιατί κανένας από τους προηγούμενους παίκτες (πλην της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου) δεν έκανε κάτι δισκογραφικά μετά το «The Voice»;
Μιχάλης Κουϊνέλης: Καμία καριέρα δεν φτιάχνεται μέσα σε έναν χρόνο. Πραγματικά σας το λέω θα με ανησυχούσε αν ένας παίκτης έκανε απευθείας καριέρα και όχι το αντίθετο. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή.

- Τι συμβουλή θα δίνατε στους διαγωνιζόμενους;
Δέσποινα Βανδή: Η αληθινή ζωή ξεκινά μετά το παιχνίδι. Επειδή βγήκατε από ένα μουσικό show δεν σημαίνει ότι χτίσατε και καριέρα. H πραγματική δουλειά που πρέπει να ρίξετε είναι μετά το παιχνίδι. Και χρειάζεται επιμονή, μυαλό και να βάζετε στόχους.

- Πώς κρίνετε τους εαυτούς σας στον ρόλο των coaches;
Μελίνα Ασλανίδου: Ήμουν πιο α(σ)λάνι φέτος.
Δέσποινα Βανδή: Την αυτοκριτική μου την κάνω όταν πέφτω για ύπνο.
Αντώνης Ρέμος: (Σιωπή)
Μιχάλης Κουϊνέλης: Εγώ ήμουν ο πιο καραφλός.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν στο 2ο Press Junket του «The Voice»