Η Σοφία Βογιατζάκη στο followme: Γιατί έφυγα από τις Γυναίκες

Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της...
Η Σοφία Βογιατζάκη στο followme: Γιατί έφυγα από τις Γυναίκες



Μπορεί τα συμβόλαιά τους να έληγαν επίσημα τέλη Ιουλίου αλλά Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου αποφάσισαν να φύγουν νωρίτερα από την εκπομπή «Γυναίκες».

Η είδηση έσκασε ξαφνικά και απροειδοποίητα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν πρόκειται να υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν, κάποια αντικατάσταση των παρουσιαστριών που αποχώρησαν. Συνεχίζουν κανονικά στο τιμόνι της εκπομπής Νόνη Δούνια και Δέσποινα Καμπούρη και οι «Γυναίκες» γίνονται πιο κοινωνικές με αντίστοιχα ρεπορτάζ, θέματα υγείας και ψυχολογίας.

Το followme.gr μίλησε με τη Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μας έδωσε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της:

«Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Μου έγινε, λοιπόν μια πολύ δελεαστική θεατρική πρόταση την οποία και αποδέχτηκα. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορώ να τα συνδυάσω. Στην πορεία έμαθα ότι η παράσταση θα παίζεται και εκτός Αθηνών οπότε ήταν αδύνατο να συνεχίσω στις "Γυναίκες". Το συζήτησα πριν τρεις περίπου εβδομάδες με το κανάλι και με αποδέσμευσαν. Μου είπαν "πήγαινε κάνε τη δουλειά σου και εμείς εδώ είμαστε και ευχόμαστε μια επόμενη συνεργασία με καλύτερες συνθήκες". Νιώθω πολύ τυχερή που στο κανάλι υπάρχουν άνθρωποι με κατανόηση που αντιλήφθηκαν αμέσως, ότι οι προθέσεις μου ήταν αγνές. Η απόφασή μου να συμμετέχω στην παράσταση "Τσακ Μπαμ" στο Χυτήριο συνέπεσε μάλιστα, με την ιδέα του καναλιού να αλλάξει το concept και να μειώσει το budget», εξήγησε η ηθοποιός. 

Όσο για την απομάκρυνση της Έλενας Παπαβασιλείου, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε πως απ΄ όσο ξέρει, η μέχρι πρότινος συνεργάτιδά της βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει δική της εκπομπή τόσο με το «Έψιλον» όσο και με άλλα κανάλια... 

Αυτό που μπορούμε σίγουρα να πούμε είναι ότι η απομάκρυνση των δύο γυναικών μας ήρθε ξαφνική την ώρα μάλιστα, που τα συμβόλαιά τους έληγαν τέλη Ιουλίου...

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Καμπούρη στο followme.gr