Eurovision 2015: Τι θα φορά η Μαρία - Έλενα Κυριάκου στον μεγάλο τελικό

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της...
Eurovision 2015: Τι θα φορά η Μαρία - Έλενα Κυριάκου στον μεγάλο τελικό



Στις 23 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της Εurovision και αν η Ελλάδα με τη Μαρία - Έλενα Κυριάκου και την μπαλάντα «Οne Last Breath» περάσουν με επιτυχία από τον ημιτελικό, θα δούμε την πολύ λαμπερή εμφάνιση της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή της Βιέννης. 

Ρωτήσαμε και μάθαμε τι θα φορά τη βραδιά του μεγάλου τελικού, ποιοι θα την συνοδεύουν πάνω στο stage αλλά και και την φιλανθρωπική κίνηση που ετοιμάζει η κύπρια τραγουδίστρια.

Στις 23 λοιπόν, Μαϊου θα την δούμε με δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Πέτρου. Μια ασημένια τουαλέτα κεντημένη όλη με swarovski, χορηγία της ίδιας της εταιρείας κοσμημάτων. Όπως μάθαμε μάλιστα, η σκέψη είναι να δημοπρατηθεί το ρούχο και να δοθεί το ποσό στα ορφανά παιδιά. Ο Κώστας Ζήσης θα επιμεληθεί το συνολικό styling της ερμηνεύτριας, η Μαρία Λυραράκη έχει αναλάβει την κινησιολογία ενώ τα μαλλιά της τραγουδίστριας τη μεγάλη βραδιά θα είναι ελαφρώς σπαστά. Όπως πληροφορηθήκαμε, στη σκηνή η Μαρία - Έλενα Κυριάκου θα είναι μόνη της μαζί με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, ενώ ο  Άλεξ Οικονόμου από το «The Voice» και η Κατερίνα Κυριάκου θα βρίσκονται στα φωνητικά.

Η διάσημη διαγωνιζόμενη και η παρέα της βρίσκονται ήδη στη Βιέννη και κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για μια αξιοπρεπή εμφάνιση και γιατί όχι, και την πρώτη θέση...

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2015 έφαγε πρόστιμο.