Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Οι Έλληνες celebrities θυμήθηκαν το παιδί που κρύβουν μέσα τους...

Πρώτοι και καλύτεροι οι καλοί συνεργάτες Αποστόλης Τότσικας και Ανδρέας Γεωργίου. Το «Μπρούσκο» τους μέθυσε και άρχισαν τις γκριμάτσες, τις αστείες φάτσες και τις χαριτωμενιές. Σαν μικρά παιδιά έπαιξαν με τον φακό με τη Ρούλα Ρέβη να ανεβάζει τα κατορθώματά τους στο Instagram, γράφοντας χαϊδευτικά: «ετών 5» (!) Δεν ξέρεις Ρούλα μας, ότι οι άνδρες δεν μεγαλώνουν ποτέ;

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε συνηθίσει να λιάζεται στις κοσμικές πλαζ της Μυκόνου και τώρα που ο καιρός χάλασε, τα ΄βαψε μαύρα. «Περίεργος καιρός, παράξενη διάθεση» έγραψε στο Instagram της και έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα τεράστιο φιλί. Στον αέρα το πιάσαμε, Αθηνά!!!

Και η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε ένα μεγάλο φιλί που είχε όμως, μοναδικό αποδέκτη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αφέθηκε στην αγκαλιά του και άρχισε τις γλύκες και τα φιλιά με τον φακό να κλικάρει πάνω τους και την παρουσιάστρια να γράφει στα social media: «μεγάλο φιλί σε έναν φίλο από τα παλιά. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν φιλίες στην TV;»... Όταν δεν μπαίνει στην μέση η AGB, θα συμπληρώναμε εμείς!!!

Η Demy πάλι, άφησε στην άκρη φιλίες, δίαιτες και περιορισμούς και απόλαυσ χωρίς ενοχές ένα μεγάλο κομμάτι πίτσα. Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα στα παχυντικά αλλά πεντανόστιμα φαγητά. Άλλωστε τι ψυχή έχει ένα κομμάτι πίτσα; (εκτός αν είναι special Demy που εκεί δεν θέλουμε να σε πληγώσουμε αλλά την έκανες την αμαρτία)

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο followme.gr