Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Followme: Δεν θα πήγαινα στο The Voice

Πήγαμε στην παρουσίαση του νέου του δίσκου!
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Followme: Δεν θα πήγαινα στο The Voice



Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο "Το παράξενο μ' εμένα" στο City Bistro στο κέντρο της Αθήνας. To καινούργιο album του κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με το "Ίσια ανάποδα" και συνεχίστηκε με το "Λείπει πάλι ο Θεός".

Του Αρτ Αντιμιάν

Το #Followme βρέθηκε εκεί και ρώτησε τον τραγουδιστή ο οποίος το επόμενο διάστημα ετοιμάζεται για μια σειρά από καλοκαιρινές περιοδίες, την άποψή του για το The Voice, την γνώμη του για τον Νότη Σφακιανάκη (που προκάλεσε ξανά τόσο ντόρο με όσα είπε για την Μελίνα Μερκούρη) και την συνεργασία του με τον Φοίβο. 

"Δεν θα πήγαινα στο The Voice, μου έγινε πρόταση αλλά αρνήθηκα. Μπορεί να ειναι της μόδας αλλά δεν πήγα" είπε για το δημοφιλές talent show. 

Για τον Νότη Σφακιανάκη: "Έχω συνεργαστεί μαζί του κι αν τύχει πρόταση θα το συζητούσα μαζί του. Θα δούλευα με εξίσου μεγάλα ονόματα όπως ο Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Νίκος Βέρτης". 

Για τα επόμενα σχέδιά του: "Όλο το καλοκαίρι θα κάνω περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και μια στάση στην Κύπρο". 

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον χώρο: "Έχω σιχαθεί τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει να έχουμε μια εξέλιξη. Θέλω να συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό ρεπερτόριο όπως έκανα με την Μαίρη Λίντα.

Για τo διαζύγιο με τον Φοίβο: "Τον ευχαριστώ για τα τραγούδια του που ακόμα και τώρα ο κόσμος τα λατρεύει". 

Άκουσε το νέο του τραγούδι 

Δες τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη ΕΔΩ