Ελένη Μενεγάκη: Ξανά στο εξώφυλλο του Hello

Για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες η εθνική παρουσιάστρια ξανά πρώτο θέμα στο περιοδικό μετά τις μηνύσεις με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη!
Ελένη Μενεγάκη: Ξανά στο εξώφυλλο του Hello



Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την μεγάλη επιστροφή! Όχι μόνο στην εκπομπή της μετά την γέννηση της κόρης της αλλά και στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello, μετά το δικαστικό σήριαλ που έχει ξεκινήσει με την εκδότρια του, Έλενα Μακρή Λυμπέρη!

Εδώ και 3 μήνες οι δυο γυναίκες ανταλλάσουν εκατέρωθεν εξώδικα με την Λυμπέρη να έχει κηρύξει μποϊκοτάζ κατά της Ελένης, το οποίο ωστόσο «έσπασε» σήμερα (13/05) βάζοντας την φωτογραφία της για την επιστροφή της στην εκπομπή. Το... μποϊκοτάζ κράτησε 11 ολόκληρα τεύχη!

Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε όταν γέννησε η Ελένη δεν υπήρχε αναφορά με τον διευθυντή του περιοδικού, Άρη Καβατζίκη, να παίρνει θέση για το… αναπάντεχο πρωτοσέλιδο, στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Υπάρχουν δυο λόγοι που τελικά φιλοξενήσαμε την Ελένη στο εξώφυλλο. Ο 1ος λόγος είναι πως η Ελένη στην επιστροφή της στην εκπομπή, είπε Αγάπη,αγάπη, αγάπη, και άρα με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι περασμένα -ξεχασμένα. Ο δεύτερος είναι πως ο κόσμος αγαπάει την Ελένη και θέλει να μαθαίνει νέα της. Οπότε σεβαστήκαμε την επιθυμία του κόσμου».

Λέτε να θάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου; Θα δείξει…

Δες ΕΔΩ και το αρετουσάριστο φωτογραφικό υλικό όπως το δημοσίευσε το περιοδικό Hello