Βρες τις διαφορές! Γιατί η Ελένη έχει τρεις διαφορετικές version;

Ποιος απ’ όλους τερμάτισε το Photoshop;
Βρες τις διαφορές! Γιατί η Ελένη έχει τρεις διαφορετικές version;



Μπορεί το μήνυμα της Ελένης στο comeback της να ήταν «αγάπη-αγάπη-αγάπη» και το «Hello!» να συμμερίστηκε αυτή την άποψη, όμως απ’ ό,τι φαίνεται το περιοδικό δεν έβαλε τόσο μεγάλη αγάπη όταν ήρθε η ώρα της επιλογής των φωτογραφιών. 

Αν δεν ξέρεις το παρασκήνιο, να σε ενημερώσουμε ότι η Ελένη είχε προκαλέσει το περιοδικό «Hello!» να μην ξαναδημοσιεύσει ειδήσεις που την αφορούν και έτσι κυκλοφόρησαν 11 ολόκληρα τεύχη χωρίς τη διάσημη παρουσιάστρια. Σήμερα όμως, για πρώτη φορά μετά το δικαστικό σήριαλ είδαμε την Ελένη να φιγουράρει στις σελίδες του τεύχους. 

Άλλο όμως είναι το θέμα μας. Ο αναγνώστης του περιοδικού «Hello!» ξεφυλλίζοντας το τεύχος δεν πρόκειται να παρατηρήσει κάτι παράξενο. Όμως εμείς που αγοράσαμε και το «ΟΚ» και το «You» συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε να κάνουμε με τρεις διαφορετικές εκδοχές της Ελένης. 

Περιοδικό «Hello!»

Η Ελένη έχει παραπανίσια κιλάκια και έντονες καμπύλες. Απολύτως λογικό μας ακούγεται μιας και η γυναίκα γέννησε μόλις πριν από ένα μήνα. 

Περιοδικό «OK»

Η Ελένη είναι μια γυναίκα που δεν φαίνεται να έχει περάσει τη δοκιμασία της εγκυμοσύνης. Η κοιλίτσα της μοιάζει σχεδόν επίπεδη ενώ μάγουλα δεν υπάρχουν. 

Περιοδικό «You»

Η Ελένη μπορεί να  έχει ελαφρώς φουσκωμένα μαγουλάκια αλλά το κορμί της είναι αξιοζήλευτο. 

Τελικά, ποια είναι η αληθινή Ελένη; Υποθέτουμε η πρώτη. Αν, λοιπόν, το περιοδικό επιμείνει σε αυτή τη λογική και αφήσει για λίγο στην άκρη το υπερβολικό ρετούς τότε με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τις καλοκαιρινές διακοπές της παρουσιάστριας. Αν εφάρμοζαν μάλιστα την ίδια πολιτική σε όλους τους εγχώριους celebrities, εμείς θα ήμασταν ακόμα πιο ευτυχισμένοι. Άλλωστε, σε ποιον αρέσει η κατάχρηση του Photoshop;