Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γουστάρω τρελά τη νέα εκπομπή

Mιλάγια το μαγειρικό show του ΑΝΤ1.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γουστάρω τρελά τη νέα εκπομπή



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή του ANT1 «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο παρουσιαστής έκανε ένα διάλειμμα από πρόβες και γυρίσματα και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ»! για το μαγειρικό show, το μέλλον των «Καρντάσιανς» αλλά και τις επαγγελματικές του σκέψεις για το μέλλον. 

«Είμαι τυχερός γιατί η μαμά μου μαγειρεύει καταπληκτικά» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εξηγεί πως νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος για το τηλεοπτικό project που ανέλαβε.  «Τώρα που έχουμε ξεκινήσει το γουστάρω τρελά. Πάω με πολύ χαρά στο γύρισμα, γελάω πάρα πολύ, βλέπω αυτήν τη σχέση μάνας - κόρης ή γιου - μάνας και το απολαμβάνω πολύ».
Ο παρουσιαστής απάντησε και στο αν θα συνεχίσουν για ακόμη μια χρονιά τα «Καρντάσιανς»: «Θέλω να συνεχίσουν, δεν ξέρω με τι μορφή και τι τρόπο. Θα τα συζητήσουμε όλα στο τέλος της χρονιάς, αλλά έχουν κερδίσει το στοίχημα και μπορούν να πάνε και τρίτη χρονιά».
Όσο για τα επόμενα σχέδια του παρουσιαστή; Εκτός από την παρουσίαση και τη συγγραφή (αφού έχει γράψει ήδη ένα μυθιστόρημα) σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το φαγητό. «Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη γευσιγνωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή του Αρναούτογλου.