Πέτρος Πολυχρονίδης: Έχω πέσει από ουρανοξύστη!

Τα ριψοκίνδυνα χόμπι του και οι δύσκολες στιγμές...
Πέτρος Πολυχρονίδης: Έχω πέσει από ουρανοξύστη!



Τον γνωρίσαμε από τον «Τροχό της Τύχης» που παρουσιάζει κάθε απόγευμα στο STAR. Είναι 37 χρονών, παντρεμένος, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μας έβαλε μέσα στον δικό του κόσμο.

Πώς είναι ως χαρακτήρας: «Όπως ακριβώς είμαι στον "Τροχό", είμαι και εκτός αέρα. Όποιος βρεθεί στο κοινό της εκπομπής διαπιστώνει ότι είμαι ακριβώς το ίδιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Πώς έγινε η πρόταση για τον «Τροχό»: «Ένας τεχνικός που είχε συνεργαστεί μαζί μου στα ταξιδιωτικά ρεπορτάζ που κάνω για το ποδόσφαιρο είπε στους ανθρώπους του καναλιού να ρίξουν μια ματιά σε έναν τύπο στα αθλητικά... Αυτή τη στιγμή χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη σε έναν τεχνικό με τον οποίο δεν είμαι καν φίλος κολλητός».

Γιατί παντρεύτηκε στα 30: «Η δημιουργία οικογένειας ήταν μια απόφαση που πήρα συνειδητά και με αγάπη. Την οικογένειά μου την έκανα στα 30 μου, όχι από υποχρέωση ούτε επειδή είχα πίεση χρόνου».

Οι δύσκολες στιγμές: «Πριν από τρία χρόνια το διαζύγιό μου και πέρυσι ο χαμός της αδερφής μου, στα 33 της. Έπασχε από δύο ετών από ένα αυτοάνοσο, την υπογαμμασφαιριναιμία. Η αδερφή μου δεν πέθανε από το συγκεκριμένο αυτοάνοσο αλλά από πνευμονικό οίδημα, ως συνέπεια ασθενιών που κόλλησε στο νοσοκομείο».

Η ενασχόληση με τα fight sports: «Τα πιο ριψοκίνδυνα πράγματα που έχω τολμήσει είναι να κάνω bungee jumping από ουρανοξύστη και να πέσω με αερόστατο. Κατά τα άλλα, είμαι λίγο φοβιτσιάρης».

Διαβάστε ΕΔΩ 15 πράγματα που δεν ξέρουμε για τον Πέτρο Πολυχρονίδη.