Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει στο Join Us: Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου στα 15

Την γνωστή παρουσιάστρια υποδέχεται στον καναπέ της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η εκπομπή Join Us.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει στο Join Us: Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου στα 15



H Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενείται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και της εκπομπής Join Us αυτό το Σαββατοκύριακο, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» να μιλάει για όλα!

«Ήμουν 15 χρονών και έλεγα στη φίλη μου τη Νέλλη ότι σήμερα θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου. Πήγαμε στο σινεμά και γνώρισα τον Γιάννη. Εκείνη τη μέρα δεν το κατάλαβα. Εκείνος έφυγε για σπουδές στην Αμερική και εγώ ήμουν στο Λύκειο. Μετά από χρόνια ξαναβρεθήκαμε και θυμήθηκα τη συνάντησή μας. Μετά προχώρησε η σχέση και ήρθε ο γάμος. Παντρευτήκαμε σε ένα χρόνο. Προέκυψε η εγκυμοσύνη και όλα πήραν ένα δρόμο προς τα εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά για τον έρωτα της ζωής της και νυν σύζυγο Γιάννη Ακκά.

Το Σάββατο στο Join Us πάμε στο Βαρούλκο και τρώμε υπέροχα πιάτα από τον Λευτέρη Λαζάρου. Η Ειρήνη Νικολοπούλου, μια γυναίκα που μας έλειψε, κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για την απουσία της από την τηλεόραση, την κόρη της και τη δικαστική διαμάχη με την καθαρίστριά της. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει κατσικάκι κοκκινιστό με κάρυ και γιαούρτι αλλά και μια σαλάτα με αλμύρα και μανιτάρια πλευρώτους. Η Υπατία Παπασταμάτη μας γλυκαίνει με μια blach forest στο ποτήρι. Γνωρίζουμε τα superfoods και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για λαμπερά και πλούσια μαλλιά. Κάνουμε εναλλακτική γιόγκα στη θάλασσα και γνωρίζουμε μια γυναίκα που βοηθάει τα παιδιά και μας εμπνέει.  Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με έναν σόουμαν με τον οποίο γελάμε πολύ, τον Τόνι Σφήνο.