Τι μάθαμε για την νέα εκπομπή του Αρναούτογλου

Όλες οι λεπτομέρειες...
Τι μάθαμε για την νέα εκπομπή του Αρναούτογλου



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής και μάθαμε τι πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας την ερχόμενη Δευτέρα.

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι αρχικά, ο τίτλος της εκπομπής (βασισμένη στο ισπανικό format) που θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 17.45 και όπως πληροφορηθήκαμε, έχουν γυριστεί ήδη τα πέντε πρώτα επεισόδια.

«Θα πέσει πολύ γέλιο» λένε με νόημα όσοι έχουν πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στο στούντιο Κάπα. Αξίζει να αναφέρουμε πως μόλις την πρώτη εβδομάδα που προβλήθηκε το τρέιλερ της εκπομπής, στα γραφεία του ΑΝΤ1 έφτασαν πάνω από 600 συμμετοχές. Όσο για το τι θα παρακολουθήσουμε στο κάθε επεισόδιο;

Θα υπάρχουν δύο ομάδες που θα αποτελούνται από μία μητέρα και το παιδί της (αγόρι ή κορίτσι). Οι μαμάδες θα δίνουν τη συνταγή με το αγαπημένο τους φαγητό στα παιδιά τους και εκείνα θα πρέπει να πείσουν τον κριτή Έκτορα Μποτρίνι για τις μαγειρικές τους ικανότητες. Χωρίς φυσικά να λείπουν οι κόντρες και οι διαμάχες... Η νικητήρια ομάδα κερδίζει το έπαθλο των 500 ευρώ και μια θέση στις επόμενες εκπομπές, όπου θαα διαγωνίζεται κανονικά μέχρι να χάσει την πρώτη θέση.

Στα επεισόδια που θα βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας έχει να πέσει πολύ γέλιο και κυρίως πολύ... φαγητό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν και θα εκτελεί χρέη παρουσιαστή, θα δοκιμάζει κανονικά όλα τα φαγητά των παικτών ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι έχει πάρει πολύ θερμά τον ρόλο του: αυστηρός και έτοιμος να κρίνει με τη ματιά του ειδικού τα πιάτα των διαγωνιζόμενων...

Οι πρώτες εκπομπές έχουν ήδη γυριστεί (θα είναι μαγνητοσκοπημένο), όπως και οι πρώτες διαμάχες μεταξύ μαμάδων και των παιδιών τους..

Δείτε παρακάτω backstage φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια: