Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου

Ο Ευθύβουλος Θεοχάρους βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της...
Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου



Η Μαρία - Έλενα Κυριάκου και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους είναι παντού μαζί.

Είναι ο συνθέτης του «One Last Breath» με το οποίο θα διαγωνιστούμε στη φετινή Eurovision, ο άνθρωπος που η τραγουδίστρια εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, ο συνεργάτης που κανονίζει κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Πολλοί λένε μάλιστα, με νόημα ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι και συνεργάτες. Την ώρα που τα Μέσα τους παρουσιάζουν ζευγάρι, εκείνοι απαντούν «just friends» με τη Μαρία - Έλενα Κυριάκου να συμπληρώνει στις συνεντεύξεις της ότι «ο Ευθύβουλος Θεοχάρους είναι ο μαέστρος μου, το δεξί μου χέρι».

Φημολογείται ότι οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά αμέσως μετά τη νίκη της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου στο «The Voice 1». «Ήταν ένα σημαδιακό καλοκαίρι για την Μαρία - Έλενα και τον Ευθύβουλο», εξηγούν άνθρωποι του περιβάλλοντος με τους ίδιους να μην επιβεβαιώνουν τον δεσμό τους.

Ποιος είναι όμως, ο «φύλακας άγγελος» της ερμηνεύτριας που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision στη Βιέννη;

Έχει καταγωγή από την Κύπρο με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως το τραγούδι «Υπάρχει Λόγος» που συνέθεσε για την Έλενα Παπαρίζου και ανέβηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των μουσικών charts. Στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του να εξηγούν πως πρόκειται για έναν χαμηλών τόνων άνθρωπο και επαγγελματία. Παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία για να χωρίσει λίγα χρόνια αργότερα. Έχει αποκτήσει μάλιστα, έναν γιο τον οποίο υπεραγαπά και περνούν πολλές ώρες της εβδομάδας μαζί.

Με τη Μαρία - Έλενα Κυριάκου δεν αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Είναι ο άνθρωπος που θα πάρεις τηλέφωνο για να κλείσεις μια συνέντευξη με την ερμηνεύτρια, αυτός που θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, ενώ την συνοδεύει πάντα στα τηλεοπτικά της γυρίσματα.

Σε λίγες μάλιστα, μέρες που η Μαρία - Έλενα Κυριάκου θα ανέβει πάνω στη σκηνή της Eurovision για να ερμηνεύσει την μπαλάντα της ο Ευθύβουλος Θεοχάρους θα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό της. Όχι κάτω από το stage αλλά δίπλα της. Εκείνη θα τραγουδά για μια «τελευταία αναπνοή έρωτα» και εκείνος θα κάθεται στο πιάνο να ντύνει μουσικά τη φωνή της. Αχώριστοι...

Δείτε ΕΔΩ πώς περνά η Μαρία - Έλενα Κυριάκου στη Βιέννη.