Σε πελάγη ευτυχίας ο... χαζομπαμπάς Μάριος Αθανασίου

Το πρώτο του παιδί με τη σύντροφο του, Μάρθα, περιμένει ο διάσημος ηθοποιός και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του!
Σε πελάγη ευτυχίας ο... χαζομπαμπάς Μάριος Αθανασίου



Ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος έχει έναν γιο με την ηθοποιό, Μαρία Σολωμού, περιμένει το πρώτο παιδί με την σύντροφο του, Μάρθα και μίλησε για την νέα καθημερινότητα του αλλά και την δημιουργία οικογένειας.

“Ήταν πραγματικά κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο προγραμματισμός στο παιδί είναι δύσκολος, εκτός κι αν καταφέρεις να έχεις μια σχέση από μικρός, να είσαι, π.χ., με κάποια γυναίκα για αρκετό καιρό και να το αποφασίσεις. Νιώθω έτοιμος για αυτό, όχι σε επίπεδο οργάνωσης, αλλά σε συναισθηματικό”, τόνισε ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος χώρισε το 2009 με τη Μαρία Σολωμού, στο περιοδικό People.

Για τη δημιουργία της νέας του οικογένειας: Όταν ξεκινάς μια οικογένεια, θέλεις να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό. Έτσι ακριβώς ήταν και με τη Μαρία (εννοεί την Σολωμού), άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά δεν είχα βάλει τελεία στο θέμα του παιδιού, ούτε είχα καμία άσχημη ανάμνηση από αυτό. Αντίθετα, ήμουν ευτυχισμένος και ένιωθα ευλογημένος για αυτή την αίσθηση, την εμπειρία και τη διαδικασία του να μεγαλώνω κάποιον άνθρωπο και να τον αγαπάω ανιδιοτελώς”.

Ο Μάριος Αθανασίου, αποκάλυψε και το πως αισθάνθηκε όταν γνώρισε την τωρινή του σύντροφο Mάρθα: “ Όταν γνώρισα την τωρινή μου σύντροφο, αισθάνθηκα πολύ καλά και είπα πως θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Ε, το αμέσως επόμενο πράγμα ήταν το να μείνουμε μαζί και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια”.