Η Σοφία Βογιατζάκη για την αποχώρησή της: Toυς βόλεψε στον σταθμό!

Τι ανέφερε για την εκπομπή «Γυναίκες»...
Η Σοφία Βογιατζάκη για την αποχώρησή της: Toυς βόλεψε στον σταθμό!



Όταν ανακοινώθηκε πως η Σοφία Βογιατζάκη και η Έλενα Παπαβασιλείου αποχωρούν από την εκπομπή «Γυναίκες» στο Έψιλον, το τηλέφωνο της ηθοποιού δεν σταμάτησε να χτυπά από δημοσιογράφους που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Η Σοφία Βογιατζάκη καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» έδωσε τις δικές της εξηγήσεις ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει σήμερα με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες της εκπομπής (Νόνη Δούνια, Δέσποινα Καμπούρη και η αποχωρήσασα Έλενα Παπαβασιλείου). 

«Όταν σου γίνεται μία πρόταση και μετά σου γίνεται μια άλλη πρόταση, έχεις όλη την καλή διάθεση να είσαι παντού και θες να τα συνδυάσεις όλα με χαρά. Μιλάμε καθημερινά και με τις τρεις κοπέλες. Και από το σταθμό τους βόλεψε για να μειώσουν το μπάτζετ και να αλλάξουν το περιεχόμενο. Νομίζω ότι οι τέσσερίς μας μεταξύ μας δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ήταν κάποια πιο υπέρμετρα φιλόδοξη από τις άλλες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που θα εμφανίζεται πλέον στο θέατρο Χυτήριο με την παράσταση «Τσακ Μπαμ».

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε αποκλειστικά στο followme.gr η Σοφία Βογιατζάκη για την αποχώρησή της.