Kόντρα χωρίς τέλος: Τι απαντά η Μιμή Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο;

Ακόμη ένα επεισόδιο στην μεγαλύτερη βεντέτα της ελληνικής showbiz...
Kόντρα χωρίς τέλος: Τι απαντά η Μιμή Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο;



Η Μιμή Ντενίση εξαπέλυσε τα βέλη της κατά του Λάκη Λαζόπουλου (για πολλοστή φορά), με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου για τη νέα της παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Η κυρία Ντενίση, ρωτήθηκε από το περιοδικό People για την κριτική που της ασκείται από κάποιους με την ίδια να κάνει το θέμα πιο συγκεκριμένο: “Ένας είναι. Ούτε οι δημοσιογράφοι μου έχουν γράψει κακίες ούτε οι κριτικοί. Αντιθέτως μου έχουν γράψει τα καλύτερα. Είναι γελοίο λοιπόν ο "κάποιος" να γίνεται "κάποιοι". Και τι είναι για το θέατρο αυτός ο κάποιος; Γιατί πρέπει τόσα χρόνια να συζητάμε το τι λέει ο Λαζόπουλος; Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτό που κάνει;”!

Η βεντέτα όμως έχει και συνέχεια, καθώς η Μιμή Ντενίση σχολίασε τα περί κόντρας με τον διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή: “ Μα δεν είναι κόντρα. Είναι η επίθεση ενός ανθρώπου, η μονομανία θα έλεγα, προς μια γυναίκα.Μόνο διαφήμιση του κάνω αν απαντήσω”.

Και επειδή υπήρξε και η παρεξήγηση με την τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου και την αποχώρηση της από την παράσταση, η Μιμή Ντενίση δήλωσε σχετικά: "Φίλη μου θα μπορούσε να γίνει, συνεργάτης μου όχι. Θεωρώ οτι φέρθηκε αντιεπαγγελματικά, ίσως γιατί δεν γνωρίζει τους κανόνες του θεάτρου. Δηλαδή όταν λες ναι σε μια συνεργασία τον Φεβρουάριο δεν λές όχι τον Ιούνιο."

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου σε μια κόντρα που φαίνεται πως δεν θα τελειώσει ποτέ!