Η Ivette Ivens φωτογραφίζει μοναδικές στιγμές γυναικών που θηλάζουν τα παιδιά τους

Εικόνες όπου τα λόγια είναι περιττά!
Η Ivette Ivens φωτογραφίζει μοναδικές στιγμές γυναικών που θηλάζουν τα παιδιά τους



Η φωτογράφος Ivette Ivens, από τη Λιθουανία, δημιούργησε ένα concept με φωτογραφίες όπου είχαν σαν θέμα το θηλασμό! Στις φωτογραφίες απεικονίζονται γυναίκες που θηλάζουν τα μωρά τους σε διαφορετικά και περίεργα μέρη, αποδεικνύοντας έτσι πως ο θηλασμός δεν έχει όρια και ηλικία καθώς και ούτε συγκεκριμένα σημεία όπου μπορεί να πραγματοποιείται. Οι μητέρες είδαν μετά τις φωτογραφίες με τα μωρά τους σε αυτές τις τρυφερές στιγμές και συγκινήθηκαν. Το ίδιο και οι μπαμπάδες όπου είναι και θερμοί υποστηρικτές του θηλασμού.
 
Οι παρακάτω εικόνες αποτελούν μέρος από ένα καλλιτεχνικό show όπου πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο πριν λίγο καιρό. Η παράσταση είχε τίτλο: “ Έχω θηλάσει το παιδί μου”. 

Η  Ivette σχεδιάζει να δημοσιεύσει ένα βιβλίο με τις παρακάτω φωτογραφίες για να δώσει θάρρος στις γυναίκες που θηλάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 25χρονη φωτογράφος χαρακτήρισε την όψη των γυναικών όταν θήλαζαν τα παιδιά τους αγγελική, ουράνια, γαλήνια. 

Ανάμεσα στο φωτογραφικό υλικό υπήρχε μια μητέρα όπου ενώ θήλαζε το μωρό της μαζί της παράλληλα θήλαζε και η γάτα της οικογένειας, τα μικρά της. Μια άλλη μητέρα θήλασε το μωρό της ενώ βρισκόταν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και μία άλλη εντελώς γυμνή θήλασε το μωρό της στον καναπέ του σπιτιού της. 

Η Ivette σκέφτηκε να κάνει αυτό το concept με τον θηλασμό προκειμένου να καταφέρει να δείξει την πραγματική ομορφιά του θηλασμού. Προσπάθησε να “πιάσει” με τον φακό αυτή τη τόσο τρυφερή στιγμή μάνας-παιδιού και να αναδείξει αυτό το υπέροχο εσωτερικό συναίσθημα της μητέρας την ώρα που θηλάζει και όχι την πραγματικότητα που μπορεί να είναι επώδυνη και κουραστική. 

Δες τις παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες!

Δες και αυτό: Οι πέντε μαμάδες σου που πρέπει να ευχαριστήσεις σήμερα