Join Us: Τι θα δούμε σήμερα

Join Us και και αυτή την Κυριακή στον ΣΚΑΙ. Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Join Us: Τι θα δούμε σήμερα



Την Κυριακή, 17/5, γνωρίζουμε τον άνθρωπο που ζωγραφίζει τις αφίσες στον κινηματογράφο «Αθήναιον», τον μοναδικό στην Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει κυπριακές πίτες με κοτόπουλο. Μαθαίνουμε όλους τους φυσικούς τρόπους για να κάνουμε έναν χαλαρωτικό ύπνο και 5 τυχερές τηλεθεάτριες βρίσκουν το ιδανικό σουτιέν για τις ανάγκες τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η λαμπερή παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», μιλάει για τα ενεργειακά μαθήματα που παρακολουθεί, το δυνατό της ένστικτο, τα συναισθήματά της για τους ανθρώπους που φιλοξενεί στην εκπομπή αλλά και εξηγεί τι κάνει κάθε πρωί για να διατηρείται σε φόρμα και υγιής. Κάνουμε γυμναστική με stand up, μια προπόνηση πάνω στη σανίδα.

Αντιμετωπίζουμε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα αλλά και βρίσκουμε τα σνακ που αδυνατίζουν και μας γεμίζουν ενέργεια. Πάμε σινεμά στον «Χαμένο Παράδεισο» και γνωρίζουμε μια γυναίκα- έμπνευση που μάχεται κατά του Νεανικού διαβήτη. Για το τέλος, συναντάμε την Μαρία Έλενα Κυριάκου λίγο πριν τη Eurovision.

JoinUs γιατί τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θέλουν παρέα!

JoinUs Trailer 54 from join us on Vimeo.

Tags: