The Voice: Όλα όσα συμβαίνουν στο πρώτο Live!

Στο followme.gr βλέπουμε και σχολιάζουμε την πρεμιέρα του show του ΑΝΤ1.
The Voice: Όλα όσα συμβαίνουν στο πρώτο Live!



Εδώ στο #followme αποφασίσαμε να κάνουμε βραδιά «Τhe Voice». Βλέπουμε live και σχολιάζουμε την πρεμιέρα του πιο πολυσυζητημένου show. Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, τα σχόλια των διάσημων coaches, τι αναφέρουν οι τηλεθεατές στα social media και όλο το παρασκήνιο της λαμπερής έναρξης. Ακουλουθήστε μας...

01.21 π.μ.: Το πρώτο Live του «The Voice» μόλις τελείωσε. Ραντεβού την επόμενη Κυριακή και καληνύχτα!!!

01.20 π.μ.: «Δύσκολη και ατελείωτη η σημερινή βραδιά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το τέλος, ευχαριστώντας coaches, παίκτες και τηλεθεατές.

01.19 π.μ.: Ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και ο Νεκτάριος Μαλλάς κέρδισαν από την ομάδα της Ασλανίδου, τις εντυπώσεις και θα τους ξαναδούμε στο Live της επόμενης Κυριακής.

01.19 π.μ.: «Θα συνεχίσει στο παιχνίδι ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης», αποφάσισε η coach Μελίνα Ασλανίδου.

 01.17 π.μ.: Και η Μελίνα Ασλανίδου συγκινήθηκε που ο Νεκτάριος Μαλλάς πέρασε στην επόμενη φάση.

01.16 π.μ.: Το κοινό ψήφισε τον Νεκτάριο Μαλλά για να συνεχίσει στα επόμενα Lives. «Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου σήμερα», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

01.14 π.μ.: Όλοι οι coaches ψήφισαν Νεκτάριο Μαλλά ως την καλύτερη φωνή από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

01.13 π.μ.: Έκλεισε η ψηφοφορία του κοινού για τους παίκτες της Μελίνας Ασλανίδου.

01.10 π.μ.: H Mελίνα Ασλανίδου έχει τα περισσότερα hashtags σήμερα στα social media.

01.03 π.μ.: Ο Νεκτάριος Μαλλάς από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου έχει γενέθλια σήμερα. Χρόνια πολλά!!!

01.00 π.μ.: Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε ότι συγκινείται κάθε φορά που ακούει τη φωνή της Δάφνης Τσουλιά.

12.49 π.μ.: Ακούμε τις φωνές των παικτών της Μελίνας Ασλανίδου.

12.30 π.μ.: Ωραίο τραγούδι διάλεξε να ερμηνεύσει ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης. Τον «Παλιό Στρατιώτη» του Χρήστου Θηβαίου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αυτό είναι και το αγαπημένο τραγούδι του Γιώργου Λιάγκα, όπως είπε ο ίδιος.

12.28 π.μ.: Πάμε να γνωρίσουμε τους παίκτες της Μελίνας Ασλανίδου.

12.25 π.μ.: Τα δύο κορίτσια του Μιχάλη Κουϊνέλη πήραν το πράσινο φως για το 3ο Live του «The Voice»: Η Έλενα Παπαπαναγιώτου και η Κατερίνα Καμπανέλλη.

12.22 π.μ.: Το κοινό ψήφισε την Έλενα Παπαπαναγιώτου για να μείνει στο «The Voice» και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έδωσε το εισιτήριο για τα επόμενα lives στην Κατερίνα Καμπανέλλη.

12.20 π.μ.: Ο Αντώνης Ρέμος από την ομάδα του Κουϊνέλη θα κρατούσε την Έλενα Παπαπαναγιώτου, η Δέσποινα Βανδή την Κατερίνα Καμπανέλλη και η Μελίνα Ασλανίδου διάλεξε την Έλενα Παπαπαναγιώτου.

12.17 π.μ.: Έκλεισε η ψηφοφορία για την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη. Ο Γιώργος Λιάγκας παρακαλεί το κοινό να κάνει λίγη ησυχία για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη μετάδοση.

12.09 π.μ.: Σε λίγα μόνο λεπτά θα δούμε ποια από τα «αλάνια» του Stavento θα περάσουν στην επόμενη φάση.

12.05 π.μ.: «Σήμερα έχουμε κοντά μας μια καινούργια Έλενα Παπαρίζου», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος για την διαγωνιζόμενη Έλενα Παπαπαναγιώτου.

12.02 π.μ.: «Γιο του Σχοινά» ονομάζουν τον παίκτη Ανδρέα Μωυσέω λόγω της ομοιότητάς του με τον τραγουδιστή.

23.51 μ.μ.: Ο Ανδρέας Φοξ ήρθε από την Αγγλία στην Ελλάδα με πολλά όνειρα στις αποσκευές του.

23.39 μ.μ.: H Kατερίνα Καμπανέλλη από την ομάδα του Stavento έλαβε και πέρυσι συμμετοχή στο «The Voice» αλλά δεν τα κατάφερε. Φέτος είναι η ευκαιρία της...

23.32 μ.μ.: Προπονητής μπάσκετ ο Γιώργος Δημητρόπουλος που διαγωνίζεται τώρα και οι παίκτες του είναι εκεί να τον ενθαρρύνουν.

23.28 μ.μ.: Πολύ ένθερμο το κοινό με την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη. Φωνάζει συνθήματα και σηκώνει πανό!!! Λέτε να είναι από εκεί ο νικητής του «The Voice 2»;

23.27 μ.μ.: Μάθαμε ότι ο Αντώνης Ρέμος φοράει Calvin Clein κουστούμι και παπούτσια Cesare Pagiotti.

23.23 μ.μ.: Ετοιμαζόμαστε να δούμε την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento)

23.20 μ.μ.: Σταύρος Χαλιαμπάλιας και Δημήτρης Λιόλιος περνούν στα επόμενα Lives του «The Voice». Συγχαρητήρια παιδιά!!!

23.15 μ.μ.: Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε στο παιχνίδι να μείνει o Δημήτρης Λιόλιος.

23. 14 μ.μ: «Είναι ο Justin Bieber της εκκλησίας», σχολίασε με χιούμορ ο Αντώνης Ρέμος για τον παίκτη Σταύρο Χαλιαμπάλια.

23.13 μ.μ.: Το κοινό αποφάσισε: Θέλει να δει στα επόμενα Lives τον Σταύρο Χαλιαμπάλια.

23.11 μ.μ.: Ο Stavento θα επέλεγε Μάριο Λικάφι για να μείνει στο παιχνίδι, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν την ψήφο τους στον Δημήτρη Λιόλιο.

23.09 μ.μ.: Έκλεισε η ψηφοφορία του κοινού για την ομάδα της Δέσποινας Βανδή (κούκλα με το άσπρο φόρεμα)

23.05 μ.μ.: Να και οι πρώτες συμπάθειες! «Είσαι ο αγαπημένος μου», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς στον Σταύρο Χαλιαμπάλια.

23.03 μ.μ.: Διαφώνησαν Λιάγκας και Κουϊνέλης για τον Μάριο Λικάφι. «Τον εγκατέλειψες και τον πήρε η Βανδή» του είπε ο Λιάγκας και ο Stavento εξήγησε ότι αυτή είναι η διαδικασία του παιχνιδιού.

23.00 μ.μ.: Μάριο Λικάφι, Δημήτρης Λιόλιος, Σταύρος Χαλιαμπάλιας και Angel Καρατσάμη τραγούδησαν ήδη και περιμένουν την απόφαση του κοινού.

22.55 μ.μ.: Ο Γιώργος Λιάγκας μας πληροφορεί ότι ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε. Λεπτό από τον αγώνα δεν έχασε ο παρουσιαστής και ας ήταν στο πλατό.

22.51 μ.μ: «Θα χορτάσουμε Voice σήμερα μέχρι τις 2», σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

22.42 μ.μ.: Η Αngel άφησε το Ντουμπάι όπου εργαζόταν για να λάβει μέρος στο «The Voice».

22.34 μ.μ.: Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας που τραγουδά αυτή τη στιγμή σπουδάζει στην ανώτερη εκκλησιαστική σχολή Κρήτης (!) Το τραγούδι όμως, είναι το μεγάλο του όνειρο.

22.32 μ.μ: Η Angel Καρατσάμη από την ομάδα της Βανδή τραγουδά «Addicted to you».

22.26 μ.μ: Πάμε να δούμε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, όπου θα ακούσουμε τέσσερις μόνο φωνές. Η Έμιλυ Μακίς ακύρωσε την εμφάνισή της γιατί δίνει εξετάσεις για τη σχολή της. Συμβαίνουν και αυτά...

22.20 μ.μ: Στέλιο Καρυπίδη και Κωνσταντίνε Αγγελόπουλε θα σας δούμε στο τρίτο Live του «Τhe Voice». Συγχαρητήρια!!!

22.17 μ.μ.: Ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τον Στέλιο Καρυπίδη να συνεχίσει από την ομάδα του στα επόμενα Lives. Το κοινό φωνάζει ρυθμικά «δεν πειράζει» για να εμψυχώσει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

22.15 μ.μ: Ο κόσμος ψήφισε ως νικητή από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Είναι 17 χρονών, μένει στο Ολυμπιακό Χωριό και έχει αυτό που λέμε «φωνάρα» (!)

22.11 μ.μ.: Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε ότι από την ομάδα του Ρέμου ξεχώρισε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Ο Stevento επέλεξε τον Σταύρο Πηλιχό και η Δέσποινα Βανδή τον Τάσο Βέρμη.

22.08 μ.μ: Έκλεισε η ψηφοφορία για την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

22.06 μ.μ.: Ετοιμάζεται να τραγουδήσει η ομάδα της Δέσποινας Βανδή!!!

22.03 μ.μ.: Στα social media οι χρήστες αστειεύονται ότι στο τέλος, θα δούνε τον Σπανούλη να τραγουδά στο «The Voice» αφού το μόνιτορ του Λιάγκα παίζει Ολυμπιακό.

21.55 μ.μ: Ο Τάσος Βέρμης επέλεξε να τραγουδήσει δημοτικό τραγούδι, η Ηλέκτρα Μπαράκος ανατρίχιασε με την ερμηνεία της την Μελίνα Ασλανίδου και ο Σταύρος Πηλιχός έδωσε on stage τον καλύτερο εαυτό του.

21.45 μ.μ: Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Ρέμος βλέπουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον θριαμβευτή Βασίλη Σπανούλη κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

21.43 μ.μ: Η Μελίνα Ασλανίδου φορά φόρεμα του Βρεττού Βρεττάκου ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

21.35 μ.μ: Ο νικητής του «The Voice» θα κερδίσει το νέο αυτοκίνητο Super Mini της Peugeot.

21.32 μ.μ: «Ο Στέλιος Καρυπίδης είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης», σχολίασε ο Stavento ενώ η Δέσποινα Βανδή του είπε πως θα έπρεπε να ερμηνεύσει ζεϊμπέκικο.

21.29 μ.μ: Ο Αντώνης Ρέμος πιστεύει ότι ο διαγωνιζόμενος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος που τραγούδησε Ζακ Στεφάνου έχει όλα τα εφόδια να γίνει ο νικητής του «The Voice».

21.17 μ.μ.: Οι παίκτες της ομάδας του Αντώνη Ρέμου τραγουδούν. Πρώτος ο Στέλιος Καριπίδης και δεύτερος ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

21.00 μ.μ.: To «The Voice 2» ξεκίνησε με τους Δέσποινα Βανδή, Αντώνη Ρέμο, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Κουϊνέλη να τραγουδούν Live το τραγούδι «Ανατρεπτικά».