Η ενημέρωση νίκησε Μπεκατώρου - Σπυροπούλου - Καραβάτου!

Tι έδειξε η AGB για τις εκπομπές της Κυριακής...
Η ενημέρωση νίκησε Μπεκατώρου - Σπυροπούλου - Καραβάτου!



Όλο και πιο δύσκολη αποδεικνύεται η μάχη του Σαββατοκύριακου για τις τρεις παρουσιάστριες.

Η είσοδος της Μαρίας Μπεκατώρου και του «Πρωινού Σουκού» της στην πρωϊνή ζώνη του Σαββατοκύριακου ανέτρεψε τις ισορροπίες, φέροντας τους Καραβάτου - Κατσούλη στη δεύτερη θέση και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αδιέξοδο, αφού τα νούμερα της εκπομπής της θυμίζουν θερμοκρασίες Σιβηρίας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή το «Πρωινό Σουκού» της Μαρίας Μπεκατώρου σημείωσε 15,1% στο γενικό σύνολο και 16,9% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της κατάφεραν να ξεπεράσουν τις απέναντι ψυχαγωγικές εκπομπές παρότι τα νούμερα που σημείωσε ήταν αρκετά πεσμένα συγκριτικά με εκείνα της πρεμιέρας. Την ίδια ώρα οι Καραβάτου -Κατσούλης και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκαναν μονοψήφια ποσοστά. Το «Στα Καλά Καθούμενα» έδειξε το πρωί της Κυριακής 8,3% στο γενικό κοινό και μόλις 8% στο δυναμικό, ενώ το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» σημείωσε 7,2% στο σύνολο και 6,4% στα νεανικά.

Η έκπληξη όμως, έρχεται από την ενημέρωση και την εκπομπή «Ακραίως» που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής στον ΣΚΑΪ. Η ενημερωτική εκπομπή -με καλεσμένη την Ζωή Κωνσταντοπούλου- κατάφερε να επικρατήσει στο γενικό σύνολο των απέναντι ψυχαγωγικών σημειώνοντας 18,1% (και 12,1% στα νεανικά).

Και η μάχη ενημέρωσης - ψυχαγωγίας συνεχίζεται...

Διαβάστε ΕΔΩ για το κρίσιμο meeting της Σπυροπούλου με τους συνεργάτες της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.