Μαρία - Έλενα Κυριάκου: Το γούρι που της χάρισε την νίκη!

Ποιοι της τηλεφώνησαν αμέσως μετά την πρόκριση...
Μαρία - Έλενα Κυριάκου: Το γούρι που της χάρισε την νίκη!



Η Μαρία - Έλενα Κυριάκου κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο.

Το βράδυ της Τρίτης έδωσε στον καλύτερο εαυτό της, καταχειροκροτήθηκε στο Wienner Stadthalle της Βιέννης και πήρε το εισιτήριο για τον 60ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Μαρία - Έλενα Κυριάκου είχε καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς ένα γούρι που της έδινε δύναμη. Ήταν ένα διακριτικό κομποσκοίνι που φορούσε στο χέρι της για καλή τύχη. Και πράγματι, της έφερε τύχη το συγκεκριμένο γούρι αφού η ελληνική συμμετοχή πέρασε απευθείας στον τελικό διαγωνισμό και θα διαγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου με στόχο την πρωτιά.

Όσο για τους πρώτους ανθρώπους που επικοινώνησαν με την Μαρία - Έλενα Κυριάκου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων; Ήταν τα τρία αδέρφια της που την πήραν αμέσως τηλέφωνο για να την συγχαρούν και να της δηλώσουν πόσο υπερήφανη έκανε την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα με την οποία διαγωνίζεται. Η Δώρα είναι η μεγάλη της αδερφή και είναι φιλόλογος στο επάγγελμα, ο Κούλης είναι ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ Λάρνακας και η Χριστιάνα είναι η μικρότερη της οικογένειας.

Φυσικά, το μεγαλύτερο γούρι της κύπριας ερμηνεύτριας είναι πάντα τα τρία της παιδιά που υπεραγαπά....

Δείτε ΕΔΩ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η ΝΕΡΙΤ που παρουσίασε τη βραδιά της Eurovision.