Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Γυμναστική, ψώνια, μαγειρέματα και σερφάρισμα στα social media περιλαμβάνει η καθημερινότητα των Ελλήνων celebrities.

Ο Σάκης Ρουβάς κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού του και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα των θαυμαστών του στο facebook. «Διαβάζω τα μηνύματά σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη δύναμη της αγάπης σας!» έγραψε και συνέχισε το chatting.

Η Ναταλία Δραγούμη το έριξε στα ψώνια. Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν έχει ανανεώσει ακόμη την γκαρνταρόμπα της με αέρινα φορέματα, κοντά σορτσάκι και ανάλαφρες μπλούζες. Σήκωσε λοιπόν, με αγορές το μαγαζί και το ευχαριστήθηκε. Τόσο πολύ που είπε να βγάλει και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει τη γυμναστική. Έβαλε τα αθλητικά της και άρχισε να βαράει έναν σάκο του μποξ που βρέθηκε μπροστά της. «Play hard» έγραψε και έριξε ένα δεξί κροσέ, ένα αριστερό direct και γκόοολ (!)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να μην έχει ιδέα από μαγειρική και νοικοκυριό πλέον όμως, θα τον βλέπουμε καθημερινά στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη». Η Μενεγάκη το ΄πε και το ΄κανε: «Θέλω τον Αλεξάνδρου στην κουζίνα» δήλωσε την μία μέρα και την αμέσως επόμενη, το μοντέλο είχε φτιάξει κιόλας μουσακά. Ανέβασε μάλιστα, τις αποδείξεις στο Instagram.

Η Φαίη Σκορδά ως μητέρα δύο μικρών παιδιών και επαγγελματίας δεν έχει σχεδόν καθόλου προσωπικό χρόνο. Τι κάνει λοιπόν, για να κρατιέται ακμαία και ζωηρή; Ρίχνει πεντάλεπτους ύπνους μέσα στο αμάξι. «Τι ωραίο να κοιμάσαι έστω πέντε λεπτά στο αυτοκίνητο» έγραψε, αμέσως μόλις ξύπνησε!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έδειξε το αγαπημένο κομμάτι της συλλογής της. Πρόκειται για ένα mini τιρκουάζ φόρεμα που τονίζει τα μάτια της και μπορεί να το συνδυάσει άνετα με εκκεντρικά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. «Το αγαπημένο μου φόρεμα από τη νέα μου συλλογή», σχολίασε στο Instagram και άρχισε -ξανά- τις πόζες έξω από τα στούντιο του ALPHA.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη της Νάντιας Κοντογεώργη στο followme.gr