#ΤΒΤ: Η ρετρό ιστορία της εβδομάδος

Ελένη Μενεγάκη: Τι έλεγε και πώς φωτογραφιζόταν 9 χρόνια πριν!
#ΤΒΤ: Η ρετρό ιστορία της εβδομάδος



'Ηταν Ιούνιος του 2006 όταν η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφιζόταν για το περιοδικό ΟΚ! στο γρασίδι με λουλούδια στα μαλλιά και μιλούσε για τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας που βίωνε με τα δύο της τότε, παιδιά και τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Η Ελένη Μενεγάκη, εννιά χρόνια πριν δήλωνε:

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο: «Με τον Γιάννη από τα εννέα χρόνια κοινής ζωής μας, τα ομορφότερα είναι τα πέντε που είμαστε παντρεμένοι. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι και από τις δύο πλευρές θέλει υπομονή, προσπάθεια, αγάπη και υποχωρήσεις. Και δεν μου περνάει από το μυαλό ότι ο δικός μου γάμος μπορεί κάποια στιγμή να έχει πρόβλημα. Θεωρώ ότι με τον Γιάννη θα είμαστε μαζί μέχρι τα γεράματά μας και θα δούμε τα παιδιά μας να παντρεύονται και να μας κάνουν εγγόνια».

Πόσο χρόνο περνούν μαζί ως ζευγάρι: «Βρισκόμαστε μόνο το βράδυ. Αλλά μην νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο. Στις έντεκα κοιμόμαστε. Άλλωστε ο Γιάννης ξυπνάει το πρωί πιο νωρίς από εμένα!»

Tο μεγάλωμα των παιδιών: «Όχι o Γιάννης δεν βοηθά γιατί έρχεται πολύ αργά στο σπίτι. Βέβαια το Σαββατοκύριακο μπορεί να πάρει τον Άγγελο να πάνε μια βόλτα ή για ψώνια, αλλά μέχρι εκεί».

Γιατί δεν έδωσε στα παιδιά της το όνομα των παππούδων: «Είμαι παραδοσιακή μαμά όχι όμως, στο πως θα βαφτίσω το παιδί μου. Με τον Γιάννη δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι θα δώσουμε ονόματα από την οικογένειά μας. Θέλαμε να δώσουμε ονόματα που να αρέσουν πρωτίστως σε εμάς. Αλλά ούτε και οι γιαγιάδες μας το ζήτησαν. Και στο τρίτο παιδί πάλι το ίδιο θα κάνουμε».

Για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό το 2006: «Η διαφορά ήταν ότι φέτος υπήρχαν πιο πολλά πρωινά και σου το λέω αυτό γιατί πέρυσι ο Alpha είχε πρωινό άλλου τύπου. Φέτος προστέθηκε ένα ακόμα και η πίτα θα έπρεπε να μοιραστεί σε περισσότερα κομμάτια».

O τηλεοπτικός αντίπαλος που την φόβισε: «Τον Γρηγόρη (Αρναούτογλου) γιατί ήταν ο πιο παλιός και είχε σαφώς περισσότερη εμπειρία».

Τα χρόνια στα πρωινάδικα: «Aκόμα η δουλειά μου με διασκεδάζει και όσο θα περνάω καλά, θα συνεχίζω. Δεν έχω σκοπό όμως, να βγω στη σύνταξη από τα πρωινά».

Ισχύει ότι είσαι αυστηρή μαμά: «Είναι γνωστό αυτό. Πρέπει να δεις τον γιο μου για να καταλάβεις. Άμα κάνει κάτι που ξέρει ότι είναι ζημιά, και μόνο που θα τον καρφώσω με το μάτι, έχει καταλάβει ότι πρέπει να εξαφανιστεί».

* H στήλη αυτή βασίζεται στο παγκόσμιο hashtag «Throwback Thursday».

Δείτε ΕΔΩ την Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της και τον Ματέο στην εκκλησία.