Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Ο τίτλος του σημερινού Instagram θα μπορούσε να είναι «πες το με ένα τραγούδι»...

Άκης Πετρετζίκης - Οδηγώ και σε σκέφτομαι (Αντύπας): Μια καλοκαιρινή βόλτα έκανε το πρωί της Πέμπτης ο τηλεοπτικός μάγειρας. Πήρε μαζί έναν καλό του φίλο και πάτησαν τέρμα το γκάζι με γυαλί, γρήγορες ταχύτητες και τις απαραίτητες selfies.

Ιβάν Σβιτάιλο - Τα γαλάζια σου μάτια (Τόλης Βοσκόπουλος): Ο «Κατωπαρταλιώτης» Ιβάν έβαλε πάνω του ένα θαλασσί πουκάμισο να καλύπτει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και το έριξε στις φωτογραφίσεις. Το γαλάζιο πουκάμισο σε συνδυασμό με το γαλάζιο μάτι μας έβαλαν στο μυαλό μας σκέψεις αμαρτωλές.

Αθηνά Οικονομάκου - Νύχτες στη Μύκονο (Βίκυ Χαρίτου): Μέρες και νύχτες στη Μύκονο περνά η Αθηνά Οικονομάκου που σχεδιάζει να μην εγκαταλείψει το «Νησί των Ανέμων» μέχρι να μπουν τα πρώτα κρύα του Σεπτέμβρη. Η ηθοποιός βάζει κάθε μέρα και άλλο μαγιό και ρίχνεται στα κύματα!!!

Μαίρη Συνατσάκη - Πετάω Ψηλά (Rec): Η Μαίρη Συνατσάκη έβγαλε τα παπούτσια της για καλό σκοπό και φωτογραφήθηκε κυριολεκτικά στον αέρα. Με διάθεση, νάζι, στιλ, εφηβική τρέλα πέταξε ψηλά και το ευχαριστήθηκε. Και εκείνη και οι θαυμαστές της στα social media.

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Να βάλω τα μεταξωτά (Μελίνα Κανά): Ένα αέρινο λευκό φόρεμα σε στενή γραμμή φόρεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρευρέθηκε στο fashion event των Miro, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Στάθηκε στο κόκκινο χαλί γιατί αυτό το κορμί ναι, είναι για να το φωτογραφίζεις (!)

Τσιμτσιλή - Χατζηβασιλείου - Έτσι Ξαφνικά (Αντώνης Ρέμος): Αναπάντεχα, απρόσμενα και απροειδοποίητα συναντήθηκαν οι δύο παρουσιάστριες του ALPHA στα καμαρίνια των studio Pro και άρχισαν τους θερμούς εναγκαλιασμούς, τις φιλοφρονήσεις και τις πόζες στα social media. Είναι χαρούμενες και το δείχνουν!!! Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού έχουν ανανεώσει και οι δυο για τη νέα σεζόν...

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε η Νάτια Κοντογεώργη στο followme.gr