Eurovision 2015: Ο στυλίστας της Μαρίας - Έλενα Κυριάκου αποκαλύπτει στο followme τις αλλαγές πριν τον τελικό!

Οι τελευταίες ώρες στη Βιέννη...
Eurovision 2015: Ο στυλίστας της Μαρίας - Έλενα Κυριάκου αποκαλύπτει στο followme τις αλλαγές πριν τον τελικό!



O Kώστας Ζήσης που επιμελείται την εμφάνιση της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου στη φετινή Eurovision βρίσκεται στη Βιέννη και από εκεί μας αποκαλύπτει τι πρόκειται να δούμε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου αλλά και τις τελευταίες αλλαγές που έκαναν στην εμφάνιση της κύπριας ερμηνεύτριας, για να βγει στη σκηνή του Wiener Stadthalle, ανανεωμένη και λαμπερή...

Οι τελευταίες αλλαγές: «Επιμελήθηκα προσωπικά την γενική εικόνα της Μαρίας - Έλενας Κυριάκου. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο μαλλί και ίσως υπάρξουν και κάποιες άλλες στο μακιγιάζ. Το Σάββατο θα δείτε τη Μαρία - Έλενα με ένα πιο αυστηρό look στα μαλλιά της. Θα είναι και πάλι κάτω, αλλά σε μια πιο αυστηρή γραμμή. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια επιβλητική εικόνα της που θα ταιριάζει απόλυτα με τη δυνατή μπαλάντα που θα ερμηνεύσει. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ της αυτό θα είναι σε γκρι - μεταλλικές αποχρώσεις ενώ το μέικ - απ θα είναι μάλλον, έναν τόνο πιο βαρύ από αυτό του πρώτου ημιτελικού της Τρίτης. Δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή, το ρούχο που σχεδίασε ο Δημήτρης Πέτρου γράφει πολύ καλά πάνω της».

Τα συναισθήματα πριν τον τελικό: «Η Μαρία - Έλενα Κυριάκου έχει τρομερή αγωνία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη γενική πρόβα που θα τελειώσει στις 6 το απόγευμα και θα ξαναμπούμε για πρόβα σήμερα, Παρασκευή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 12. Η τελευταία πρόβα μας θα είναι το πρωί του Σαββάτου. Είμαστε όλοι πολύ αγχωμένοι και μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό. Ελπίζουμε φυσικά, για το καλύτερο».

Διαβάστε ΕΔΩ τι θέση δίνουν στην Ελλάδα τα προγνωστικά.