Eurovision 2015: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Πανέτοιμη για ένα καλό πλασάρισμα η Μαρία-Έλενα Κυριάκου!
Eurovision 2015: Απόψε ο μεγάλος τελικός



H ώρα του τελικού έφτασε! Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει στον τελικό της 60ης Eurovision με το One Last Breath (22:00 NEΡΙΤ & LIVE από το #FollowMe) και ελπίζει σε μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

Η Μαρία-Έλενα θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση εφάμιλλη με εκείνη της Τρίτης και του Α’ Ημιτελικού όπου καθήλωσε τους Ευρωπαίους ενώ θα εμφανιστεί στην 15η θέση, η οποία θεωρείται εξαιρετική.

Στο τελικό βρίσκεται και η Κύπρος με τον Γιάννη Καραγιάννη και το One Thing I Should Have Done και ελπίζει και εκείνος σε μια καλή θέση καθώς πλέον υπάρχουν και οι κριτικές επιτροπές στον διαγωνισμό.

Όσο για τα φαβορί του τελικού της Βιέννης; Δύσκολα το βραβείο θα «γλιστρήσει» από τα χέρια της Σουηδίας και του Mans Zelmerlow ενώ από κοντά… καραδοκεί και η Ιταλία με τους Grand Amore και το Il Volo.

Στον τελικό θα ψηφίσουν όλες οι χώρες που συμμετείχαν στους δυο ημιτελικούς αλλά και εκείνες που είχαν περάσει στον τελικό χωρίς ψηφοφορία, δηλαδή η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Αυστραλία, η οποία είναι και η επίτιμη καλεσμένη της EBU για τα 60α γενέθλια του διαγωνισμού! Και είναι και ένα από τα φαβορί!

Την βαθμολογία της Ελλάδας στις χώρες που επιλέξαμε θα την ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου!

Καλή επιτυχία Μαρία-Έλενα!

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών στον αποψινό τελικό:

1. Σλοβενία

2. Γαλλία

3. Ισραήλ

4. Εσθονία

5. Ηνωμένο Βασίλειο

6. Αρμενία

7. Λιθουανία

8. Σερβία

9. Νορβηγία

10. Σουηδία

11. Κύπρος

12. Αυστραλία

13. Βέλγιο

14. Αυστρία

15. Ελλάδα

16. Μαυροβούνιο

17. Γερμανία

18. Πολωνία

19. Λετονία

20. Ρουμανία

21. Ισπανία

22. Ουγγαρία

23. Γεωργία

24. Αζερμπαϊτζάν

25. Ρωσία

26. Αλβανία

27. Ιταλία

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν θα έχεις κοντά σου τηλεόραση, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε ζωντανά τους διαγωνιζόμενους, τα τραγούδια, τις λαμπερές εμφανίσεις, τα backstage, να κάνουμε προβλέψεις και φυσικά να... θαυμάσουμε την ελληνική συμμετοχή!

Δες ΕΔΩ τι λένε τα πρακτορεία στοιχημάτων για το πλασάρισμα της Ελλάδας