Πόπη Διαμαντάκου στο Join Us: Η Μενεγάκη πούλησε, έκανε τον κύκλο της

Την γνωστή τηλεκριτικό φιλοξενεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή της Κυριακής.
Πόπη Διαμαντάκου στο Join Us: Η Μενεγάκη πούλησε, έκανε τον κύκλο της



Η Πόπη Διαμαντάκου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και της εκπομπής Join Us, με την γνωστή τηλεκριτικό να σχολιάζει την Ελένη Μενεγάκη, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον… Γιάνη Βαρουφάκη!

«Η Μενεγάκη πλήττει, είναι κουρασμένη. Αυτό βλέπω. Δεν έχει περιθώρια αλλαγής η Μενεγάκη. Αυτό ήταν. Μια χαρά το έκανε. Το πούλησε, έκανε τον κύκλο της.  Τα μέσα ακολουθούν το κοινό. Αν τα πρωτοσέλιδα με τις εγκυμοσύνες δεν πούλαγαν τις εποχές εκείνες, δεν θα τα έβαζαν. Σήμερα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται με τα καπρίτσια μιας κυρίας που έχει πλουτίσει στην τηλεόραση, όσο συμπαθητική και να είναι. Ο Αρναούτογλου μαζεύτηκε. Δεν επαναλαμβάνει εκείνο τον ακραίο εγωκεντρισμό τύπου ‘κοιτάξτε με εγώ είμαι και άλλος δεν είναι’. Αυτό που κάνει, το κάνει πολύ συμπαθητικά. Αλλά για εμένα η εξέλιξη είναι κάτι άλλο», σχολίασε η Πόπη Διαμαντάκου.

Επίσης την Κυριακή στο Join Us θα δούμε τον Γιάννη Αποστολάκη να μαγειρεύει σολωμό σοτέ με σαλάτα φακής και κινόα, κάνουμε γυμναστική στην ξαπλώστρα και μαθαίνουμε θαλάσσια σπορ που μας γυμνάζουν και μας διασκεδάζουν. Φτιάχνουμε ελαφριά γεύματα για την καλοκαιρινή μας διατροφή και πάμε σινεμά σε τρεις ταινίες. Βλέπουμε τα τέλεια γυαλιά του καλοκαιριού και τα μαλλιά που ταιριάζουν με αυτά, μαθαίνουμε τα μυστικά για μια μεγάλη και ευτυχισμένη ζωή και κάνουμε βόλτες στην πόλη με τους Athens Insiders. Γνωρίζουμε μια μέθοδο διατροφής που μας αδυνατίζει και μας μαθαίνει να τρώμε σωστά και μπαίνουμε μια μέρα στη ζωή μιας σχεδιάστριας παιδικών ρούχων. Για το τέλος, πίνουμε καφέ με τη Νόνη Δούνια στο Θησείο. 

Tags: