Μαρία- Έλενα Κυριάκου: Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόσο προβληματική ψηφοφορία

Τι δήλωσε για το 8άρι της Κύπρου;
Μαρία- Έλενα Κυριάκου: Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόσο προβληματική ψηφοφορία



Στο πρωινό ΣΟΥ ΚΟΥ της Μαρίας Μπεκατώρου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Έλενα Μαρία Κυριάκου μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της Eurovision. Δες μερικά αποσπάσματα από την τηλεφωνική της συνέντευξη: 

Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, πραγματικά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Όλη η ομάδα είναι περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Δυστυχώς, η Eurovision, όπως είπε και η κυρία Κοζάκου, αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία. 

Στους ημιτελικούς είχαμε βγει στην 6η θέση. Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, ξαφνικά στην ψηφοφορία βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία. 

Έμαθα ότι το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Με στεναχωρεί ότι η κριτική επιτροπή μας έριξε. Δεν το περίμενα. Πήρα όμως το 12άρι από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα.
Αισθάνομαι αδικία όσον αφορά την ψηφοφορία. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά σίγουρα θα ήθελα να έπαιρνα μια καλύτερη θέση για την Ελλάδα. 

Η συμμετοχή της Σλοβενίας με προσκυνούσε και μου έλεγε για τη φωνή μου και να μην ανησυχώ.

Αν ήξερα ότι θα παίζονταν αυτά τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα ενώ είχαν βγάλει Building Bridges ίσως να μην το ρίσκαρα. Δεν περίμενα ότι φέτος θα ήταν τόσο έντονα τα πράγματα. 

Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα.