Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Αρχή της εβδομάδας σήμερα και είμαστε έτοιμοι για Instagram time μαζί με τους αγαπημένους μας celebrities.

Η Μαριέλλα Σαββίδου άρχισε τις selfies φωτογραφίες μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στην «Εθνική Ελλάδος». Λίγο πριν μπει για γυρίσματα με τη στολή του curling, έβγαλε το κινητό και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικά στιγμιότυπα από το καμαρίνι. Η τηλεοπτική «Στάλλω» μπήκε από την πρώτη στιγμή στην καρδιά μας!

Η Αθηνά Οικονομάκου θα ξαναμπεί για γυρίσματα από χειμώνα. Προς το παρόν απολαμβάνει την ηρεμία της στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της. Το καθημερινό τους πρόγραμμα έχει κολύμπι στις κοσμικές πλαζ, νυχτερινές βόλτες στα Ματογιάννια και τρυφερά τετ - α τετ στον ήλιο. Κάθε μέρα μάλιστα, η ηθοποιός μας δείχνει το «μαγιό της ημέρας» από κάποια παραλία του νησιού.

Ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μπήκαν επίσης, στον κόσμο των selfies. Eπισκέφθηκαν παραλία της Αττικής, έστρωσαν την πολύχρωμη πετσέτα και ξεκίνησαν τις πόζες στον φακό. Με αυτόν τον τρόπο υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι και ήδη διοργανώνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μέσα στη μόδα!!! Έβαλε ένα floral κοντό σορτσάκι και κοίταξε κατάματα τον φακό. Η ηθοποιός της «Μουρμούρας» ανέβασε στα social media backstage στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση για περιοδικό μόδας και τα «likes» έπεσαν βροχή. Αναμενόμενο...

Η Κατερίνα Καραβάτου κάνει από το πρωί ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στο νερό. Άφησε για λίγο τα πλατό και πήγε στη θάλασσα όπου έκανε μακροβούτι στην άμμο και χάρηκε τον καλοκαιρινό ήλιο. Μαζί της ήταν και η Όλγα Λαφαζάνη που δεν έχασε ευκαιρία να απαθανατίσει τα θαλασσινά παιχνίδια της παρουσιάστριας και να τα «αποκαλύψει» στο Instagram.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν ξεκουράζεται ποτέ. Βρίσκεται συνέχεια σε γυρίσματα για το πετυχημένο «Μπρούσκο» του και το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο. Δεν χάνει όμως, ευκαιρία να βγάλει selfies με τον συμπρωταγωνιστή του, Θεοχάρη Ιωαννίδη. Οι δύο ηθοποιοί κάνουν πολύ παρέα από τότε που βρέθηκαν στα ίδια πλατό για τις ανάγκες της σειράς.

Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκάλυψε η Ντορέτα Παπαδημητρίου στο followme.gr για τα μυστικά ομορφιάς της.