Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Instagram time και οι Έλληνες celebrities άρχισαν από νωρίς το πρωί τα κλικαρίσματα...

Πρώτη και καλύτερη η Καλομοίρα που καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους προσφέροντάς τους μία φράουλα και δείχνοντάς τους το καθημερινό πρωινό της γεύμα. Που πλούσιο δεν το λες...

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδος και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ. Και για να κάνει πιο γρήγορα (έχει και μια πρωινή εκπομπή που την περιμένει) μπήκε μέσα στο καρότσι και ξεκίνησε τις βόλτες στους διαδρόμους με τα τρόφιμα (!)

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρήκε ήλιο (!) Προφανώς είναι στην Κύπρο με το «Μπρούσκο» για γυρίσματα γιατί στην Ελλάδα μόνο σκοτεινιά είδαμε σήμερα. «Αραχτοί στον ήλιο με τα φιλαράκια μου» έγραψε ως λεζάντα και ανέβασε μια φωτογραφία με πρόβατα και άλογα να λιάζονται (!)

Και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρήκε ήλιο το πρωί της Τρίτης. «Να ΄μαστε και εμείς! Μετά από την πολύ πρωινή πρόβα, βγήκαμε να λιαστούμε!» έγραψε στα social media όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την γάτα της. Άβαφη και αψεγάδιαστη η ηθοποιός...

Η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να κάνει Hot Yoga. Επισκέφθηκε γνωστό αθλητικό κέντρο στα Βόρεια Προάστια και φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις του με φανταχτερή τουαλέτα με ουρά που αναδείκνυε το σώμα της. Προφανώς το συγκεκριμένο ντύσιμο έγινε για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης και όχι για να κάνει ασκήσεις yoga με ρούχα υψηλής ραπτικής.

Διαβάστε ΕΔΩ 15 πράγματα που δεν ξέρουμε για τη Βάσω Λασκαράκη.