Aθηνά Οικονομάκου: Κάθε μέρα τρώω τηγανητές πατάτες

Πώς γίνεται να τρώει κάθε μέρα λιπαρά φαγητά και να έχει τέτοιο κορμί;
Aθηνά Οικονομάκου: Κάθε μέρα τρώω τηγανητές πατάτες



Αθηνά Οικονομάκου είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο επαγγελματικά όσα και συναισθηματικά.  Τα τελευταία δύο χρόνια άλλωστε, διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ δηλώνει τρελά ερωτευμένη. 

Η ίδια μίλησε στο ΟΚ για τις σκέψεις που κάνει όσον αφορά την οικογένεια και τα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει σε παλαιότερες σχέσεις της (όπως με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Ησαΐα Ματιάμπα). "Η ανασφάλεια με οδηγούσε σε επιπόλαιες σχέσεις" είπε. 

Για το ενδεχόμενο γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο: "Για να είναι δυο άνθρωποι μαζί, πάει να πει ότι έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης. Δεν περιμένω τέτοιου είδους πρότασης, τουλάχιστον σύντομα για να φαίνεται πιθανή μια τέτοια εκδοχή. Τώρα αν προκύψει, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Για μένα ο γάμος θα είχε νόημα μόνο αν ερχόταν ένα παιδί. Διαφορετικά δεν βρίσκω λόγο να το κάνω". 

Για το αν σκέφτεται να κάνει σύντομα ένα παιδί: "Αυτό το περίφημο ρολόι, έχει «χτυπήσει» σε μένα από τα 15 μου. Αγαπώ τόσο πολύ τα παιδιά που ζητούσα από τη μητέρα μου να μου κάνει ένα αδερφάκι για να το μεγαλώσω εγώ. Αλλά μια γυναίκα δεν αποφασίζει να γίνει μητέρα όταν ακούει το ρολόι να «χτυπάει». Αυτό σχετίζεται με το πόσο αισθάνεσαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να στηρίξει την επιλογή σου, από τις συνθήκες της ζωής στου τη δεδομένη στιγμή. Εγώ δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να γίνω μανούλα".

Για τα λάθη του παρελθόντος: "Η ανασφάλεια μου με οδηγούσε να κάνω επιπόλαιες σχέσεις. Δεν υπήρχε η επικοινωνία, απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις των ενηλίκων ανθρώπων, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται προβλήματα που δεν συζητιόντουσαν ποτέ και πολύ σύντομα να οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά διαφορετική πια". 

Όσο για τα μυστικά διατροφής της; "Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στην ζωή μου. Τρέφομαι μόνο με λιπαρά φαγητά και παρ΄όλα αυτά δεν παχαίνω. Δεν υπάρχει μέρα που να μην φάω πατάτες τηγανητές. Δεν έχω ιδέα πώς μετριούνται οι θερμίδες" εξομολογήθηκε... 

Δες τις πιο sexy Ελληνίδες με μαγιό ΕΔΩ