Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Instagram time και μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός σήμερα οι Έλληνες celebrities όμως, συνεχίζουν να ζουν το καλοκαίρι τους. Μπάνια στη θάλασσα, παγωτά, φωτογράφιση με μαγιό και τούρτες απευθείας από το ψυγείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε γενέθλια και οι συνεργάτες του Πρωινού ΑΝΤ1 του ετοίμασαν μια τούρτα - έκπληξη στα χρώματα του μπλε. Ο παρουσιαστής έσβησε τα 46 κεράκια του on camera για να ευχαριστήσει στη συνέχεια γνωστούς και φίλους που του ευχήθηκαν, ανεβάζοντας φωτογραφία με την τούρτα στο Instagram και αναφέροντας «σας ευχαριστώ για τις ευχές!». Πάντα τέτοια, Γιώργο!!!

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι σε mood απόλυτου καλοκαιριού. Δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από τις διακοπές του όπου ποζάρει νέος, ωραίος και χαμογελαστός. Θα του δώσουμε τον τίτλο -και όχι άδικα- το «summer boy» του φετινού καλοκαιριού.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Έτσι, φόρεσε τα καλά της και φωτογραφήθηκε την ώρα που δοκίμαζε ένα παγωτό. «Το πρώτο για φέτος το καλοκαίρι» έγραψε ως λεζάντα και αν κρίνουμε από την έκφραση του προσώπου της, ήταν πεντανόστιμο!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όταν δεν έχει να εμφανιστεί σε κάποιο πλατό, επισκέπτεται τις παραλίες της Αττικής. Πετά τα περιττά ρούχα, φοράει το μαγιό του και ξεκινά τα θαλάσσια αθλήματα όπως το beach volley. Και φυσικά, δεν μένει ποτέ μόνος αφού μόλις οι γυναίκες τον αντιληφθούν ξεκινούν τα κοπλιμέντα και τις φωτογραφίες στην άμμο.

Την Βίκυ Κάβουρα την γνωρίσαμε ουσιαστικά μέσα από τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και την σειρά «Δικαίωση» στο Mega που κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ηθοποιός υπόσχεται ότι... ήρθε και θα μείνει (!) Γι΄ αυτόν τον λόγο ανάμεσα σε γυρίσματα και πρόβες βάζει στο πρόγραμμά της και κάποιες φωτογραφίσεις με μαγιό! Στόχος της είναι να μας μείνει αξέχαστη...

Διαβάστε ΕΔΩ τι απάντησε η Βίκυ Κάβουρα σε 15 περίεργες ερωτήσεις.