Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Ιnstagram Time και οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν την εβδομάδα με στιλ, άποψη και όμορφες στιγμές.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χαλαρώνει στον καναπέ του σπιτιού της μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο. «Πού είναι το παιχνίδι σου;» αναρωτιέται μέσω Instagram και ανεβάζει φωτογραφίες με τον τετράποδο φίλο της.

Kαι η Μαρία Μενούνος λατρεύει τα σκυλιά και ειδικά την «Whinnie». Την πήρε αγκαλιά και φωτογραφήθηκε μαζί της, φορώντας μαύρη τουαλέτα. Διάσημη η Μενούνος, διάσημος και ο σκύλος της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ντύθηκε στα χρώματα της ζέμπρας και άρχισε τους χορούς και τις πόζες στον φακό. Όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο η διάθεση της ηθοποιού γίνεται όλο και πιο χαρούμενη. «Like» και περιμένουμε και καλοκαιρινή φωτογραφία με μαγιό!

Ο Ησαϊας Ματιάμπα ζητά να κάνουμε ησυχία γιατί μπήκε στο στούντιο να ηχογραφήσει το νέο του single. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε φυσικά, να λείπει ο κολλητός του φίλος Μύρωνας Στρατής. Αναμένουμε να ακούσουμε το νέο summer hit του καλοκαιριού!

Η Δωροθέα Μερκούρη δεν περνά απαρατήρητη ό,τι και αν φορέσει. Αυτή τη φορά όμως, επέλεξε ένα floral σύνολο Dolce Gabbana που το αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Αναδεικνύει τη σιλουέτα της και μας κάνει να θέλουμε να ξεκινήσουμε τώρα δίαιτα για να το φορέσουμε και εμείς!

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο followme.gr για τα μυστικά διατροφής της.