Ζέτα Δούκα: Θέλω να κάνω παιδί! Είμαι 40 και τα περιθώρια στενεύουν

Η Ζέτα Δούκα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα.
Ζέτα Δούκα: Θέλω να κάνω παιδί! Είμαι 40 και τα περιθώρια στενεύουν



"Ζουν καλύτερα" σε σχέση με το παρελθόν, κάνοντας πράξη τον τίτλο της εκπομπής τους στον ΣΚΑΙ, αναζητούν τις αλήθειες και τα θέλω τους καιι δεν κρύβουν τις επιθυμίες τους. Η Ζέτα Δούκα και ο Τάσος Παπαλαζάρου, εξομολογήθηκαν τις αγωνίες και τις όμορφες και δύσκολες στιγμές τους στο Eγώ weekly.

"Tολμάμε να αγγίξουμε και θέματα πολύ ευαίσθητα, όπως αυτό της στυτικής δυσλειτουργίας που δεν προσεγγίζεται εύκολα. Ο περισσότερος κόσμος αν έχει τέτοια θέματα δεν τα μοιράζεται. Το σημαντικό σε εμάς είναι ότι συνομιλούμε με πραγματικά ειδικούς και καταξιωμένους επιστήμονες" δήλωσαν όσον αφορά την εκπομπή τους. 

Η Ζέτα Δούκα, όσον αφορά την δική της ζωή αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού: "Eδώ και πολλούς μήνες, συνέβη αυτό που δεν πίστευα, νιώθω την ανάγκη να βάλω πλέον σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός παιδιού. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις πάντα, που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη συντρόφου. 

Γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσω μόνη μου. Θέλω το παιδί μου να έχει πατέρα και εγώ ένα σύντροφο με τον οποίο θα επικοινωνούμε και θα το μεγαλώνουμε μαζί" εξομολογήθηκε. "Το μητρικό ένστικτο μου χτύπησε την πόρτα! Είμαι 40 χρονών και τα περιθώρια στενεύουν". Όσο για το αν έχει αυτήν την στιγμή κάποιον σύντροφο στην ζωή της; Άφησε το θέμα να... αιωρείται. 

Ο Τάσος Παπαλαζάρου από την άλλη, μίλησε για την συνεργασία του με την Ζέτα λέγοντας πως είναι ένα πολύ οργανωτικό άτομο, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να είναι πολύ εύκολη. Παράλληλα, ανέφερε για την Ελένη Μενεγάκη πως δεν είναι φίλοι, όμως την σέβεται και την εκτιμά λόγω της συνεργασίας που είχαν. 

Όσο για την προσωπική του ζωή; "Ήταν δύσκολο το διάστημα που δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Προσπαθούσα να επικοινωνώ μέσω skype όσο πιο συχνά γινόταν". Ενώ για την σχέση απόστασης που βίωσε με την γυναίκα του για μεγάλο χρονικό διάστημα: "Aν υπάρχει πραγματική αγάπη, η απόσταση δεν είναι το πρόβλημα" εξομολογήθηκε. 

Δες περισσότερες ειδήσεις ΕΔΩ