Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Το φαβορί του The Voice δεν ακούει Ρέμο!

Η εμπειρία του από το The Voice, η συνεργασία με τον Ρέμο και οι προσδοκίες του για το μέλλον.
Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Το φαβορί του The Voice δεν ακούει Ρέμο!



Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει όλα αυτά που θα μπορούσαν να τον στέψουν νικητή του talent show. Βέβαια επειδή είναι μόλις 17 ετών, φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και συνεχίζει να κάνει όνειρα για την μουσική του καριέρα. Άλλωστε έχει όλο τον χρόνο μπροστά του... 

H καταγωγή του είναι από την Γορτυνία Αρκαδίας. Έχει πέντε αδέρφια, ενώ παραδέχτηκε πως οι γονείς του τον έπεισαν να πάρει μέρος στο The Voice. 

Ο ίδιος παραδέχτηκε, μάλιστα πως ποτέ πριν το The Voice δεν άκουγε Αντώνη Ρέμο! "Όταν επέλεξα τον Αντώνη Ρέμο, αναρωτήθηκα γιατί το έκανα, αφού δεν τον είχα ακούσει ποτέ. Γιατί το ένστικτό μου με οδήγησε σ' αυτόν; Ακούγοντας, όμως, ένα playlist του, συνειδητοποίησα ότι σιγά-σιγά σιγοτραγουδούσα τα τραγούδια του.

Τότε κατάλαβα πόσο εμβληματική είναι η παρουσία του, που ακόμα κι εγώ που δεν έχω τόση μεγάλη ανάμειξη με το είδος που τραγουδάει, να ξέρω τα τραγούδια του. Εκεί καταλαβαίνεις την αξία του καλλιτέχνη" είπε στο περιοδικό Hello. 

Για τον λόγο που θα επέλεγε την Δέσποινα Βανδή ως coach: "Θεωρώ πως η Δέσποινα Βανδή είναι η πιο εύστοχη στις παρατηρήσεις της όσον αφορά το τεχνικό και φωνητικό κομμάτι. Αν και μετά την εμπειρία μου με τον Ρέμο, δε νομίζω πως θα τον άλλαζα". 

Για το αν θα συμμετείχε ποτέ στην Eurovision: "Σε καμία περίπτωση. Η Eurovision είναι ένας ανούσιος θεσμός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προβάλλεται ως εθνικό ζήτημα ή ότι πηγαίνοντας εκεί κάνεις περήφανη την πατρίδα σου. Δεν θεωρώ ότι οι νικητές αναδεικνύονται λόγω της καλής φωνής ή του τραγουδιού τους". 

Δες τον super sexy χορό της Δέσποινας Βανδή στα καμαρίνια ΕΔΩ 

Tags: