Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μιλάει για πρώτη φορά στο Join Us για τον χωρισμό

Φιλοξενούμενος της εκπομπής αυτό το Σάββατο ο γνωστός δημοσιογράφος.
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μιλάει για πρώτη φορά στο Join Us για τον χωρισμό



Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ο φιλοξενούμενος της εκπομπής Join Us και του Θανάση Αναγνωστόπουλο, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του.

«Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά στα επαγγελματικά μου. Προσωπικά ήταν αναπάντεχη. Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ούτε έχω τη διάθεση να το αναλύσω περαιτέρω. Δεν μου πήγαιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα, πάμε παρακάτω. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις. Το βασικό είναι το εξής: Υγεία. Οι γονείς μου είναι καλά, η οικογένειά μου είναι καλά, πολλοί φίλοι μου είναι καλά.  Όταν μας συμβαίνει κάτι δραματικό μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Ενδεχομένως πονηρευόμαστε. Δέχεται ορισμένα πλήγματα η αφέλειά μας. Όμως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να περιορίζει το πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά μας. Όταν οι άνθρωποι τρώνε τα μούτρα τους, μετά την πληρώνουν οι επόμενοι ή δεν είναι σε θέση να εμπιστευτούν, να αγαπήσουν και νομίζω ότι χάνουν το παιχνίδι», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μεταξύ άλλων.

Επίσης το Σάββατο, η Ελπίδα, μια γυναίκα με μεγάλα χέρια και μεγάλη καρδιά , κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για τη δεκαετία του ’70 που ήταν μία σούπερ σταρ, για την οικογένειά της και για τον κόσμο που τη σταματάει στο δρόμο και της ζητάει να ξαναρχίσει εμφανίσεις.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που αποκαλύπτει γιατί η φετινή χρονιά ήταν πολύ καλή στα επαγγελματικά του και κακή στα προσωπικά του.

Οργανώνουμε το γάμο των ονείρων μας και βρίσκουμε τρόπους απασχόλησης με τα παιδιά μας στο σπίτι. Η Μαρία Χολέβα μας δείχνει τι χρειαζόμαστε για ένα ταξίδι με το μωρό μας, ώστε να μην του λείψει τίποτα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια δροσερή σαλάτα με κοτόπουλο σοτέ και βινεγκρέτ από πορτοκάλι και μαθαίνουμε να ψωνίζουμε από το σούπερ μάρκετ για να φτιάχνουμε ελαφριά γεύματα για το καλοκαίρι.

Βλέπουμε  τα προϊόντα που θα μας δείχνουν λαμπερές το καλοκαίρι και μαθαίνουμε τις τάσεις στα χρώματα και στα χτενίσματα για φέτος στα μαλλιά μας. Η Νίκη Κάρτσωνα μας δείχνει τα μυστικά της αντιγήρανσης και παίρνουμε τις καλύτερες συμβουλές για τον καλό ύπνο από ειδικό φυσικοθεραπευτή.  

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ. Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

 

Tags: