Μάρκος Σεφερλής: Μια παρεξηγησούλα έγινε με τον Ουγγαρέζο

Η Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε να του βγάλει την εξομολόγηση!
Μάρκος Σεφερλής: Μια παρεξηγησούλα έγινε με τον Ουγγαρέζο



Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για πρώτη φορά για τον τσακωμό του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο Mega με Μία, στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία κατάφερε να του πάρει μίνι συνέντευξη στην ίδια του την εκπομπή!

«Δεν έγινε σφαγή. Έγινε μια συζήτηση σε λίγο υψηλούς τόνους. Ήσουν εδώ και είδες τι κλίμα επικρατεί. Εγώ ξέρεις πως είμαι πολύ ειλικρινής και ό,τι αισθάνομαι το δείχνω και αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη είναι ακριβώς έτσι», σχολίασε ο Μάρκος.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του Μega με Μία, πρόσθεσε: «Έγινε μια παρεξηγησούλα για τους λόγους που έγινε. Είδε ο κόσμος στον αέρα τι ειπώθηκε και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα το τι ακολούθησε και η σχέση μας σήμερα είναι αυτό που βλέπει. Είμαστε επαγγελματίες, συνεργάτες, έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί στο πλατό και εκτός. Έχουμε τραγουδήσει με τον Δημήτρη, έχουμε πιει, έχουμε φάει και έχουμε ξημερώσει μαζί. Γι ' αυτό και όσα έχουμε περάσει δεν ξεχνιούνται σε μια στιγμή. Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά μας είναι αληθινή και συνεχίζουμε να περνάμε καλά».

Τέλος καλά, όλα καλά λοιπόν…

Που θα είναι του χρόνου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Δες ΕΔΩ