Το περιοδικό Downtown ξανά στα περίπτερα!

Το περιοδικό που αγάπησαν οι αναγνώστες για την δυναμική και την ψυχή του, επιστρέφει στα περίπτερα!
Το περιοδικό Downtown ξανά στα περίπτερα!



Τον Νοέμβριο του 1995 βγήκε στα περίπτερα ένα εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης πολύ διαφορετικό από όλα όσα είχαν ποτέ κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, όχι τόσο για το περιεχόμενό του όσο για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το Downtown αγαπήθηκε από τον κόσμο γιατί ξεφυλλίζοντάς του πραγματικά ένιωθες ότι πίσω από κάθε εικόνα, κάθε φωτογράφηση, συνέντευξη, ρεπορτάζ ή μια απλή παρουσίαση μόδας υπήρχε η αγάπη/ αγωνία/ ψυχή/ λαχτάρα μιας ομάδας συντακτών που το θεωρούσε κάτι περισσότερο από δουλειά. Το θεωρούσε σπίτι του, οικογένειά του.

Η καρδιά του περιοδικού σταμάτησε να χτυπά τον Φεβρουάριο του 2012 όταν, μετά την οικονομική κρίση που χτύπησε την Ελλάδα, η εταιρεία που το εξέδιδε δεν το έστειλε ποτέ ξανά στο περίπτερο. Η Imako πτώχευσε και ο τίτλος του ιστορικού περιοδικού εκποιήθηκε. Ο τίτλος πλειοδοτήθηκε και πέρασε στους νέους του εκδότες.

Σήμερα, το περιοδικό Downtown νιώθει την καρδιά του να χτυπά και πάλι. Στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης άνθρωποι που το αγάπησαν νιώθουν πίστη στη δύναμή του, στη σχέση του με τους αναγνώστες και στην ανάγκη να υπάρχει στο περίπτερο. Η Plan A (η εταιρεία που δημιούργησε το τηλεοπτικό Join Us στον ΣΚΑΪ αλλάζοντας στην ουσία τα τηλεοπτικά δεδομένα) αναλαμβάνει με απέραντη χαρά και συγκίνηση την επανέκδοση του περιοδικού με την παλιά του ομάδα.

Ραντεβού στα περίπτερα!