Ιβάν Σβιτάιλο: Ο σέξι ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ζωή του σήμερα...
Ιβάν Σβιτάιλο: Ο σέξι ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του



Τον βλέπουμε στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», όπου ξεχωρίζει για την υποκριτική του ικανότητα και για το πράο βλέμμα του. Αυτή η ηρεμία και η απλότητα που εκπέμπει, φαίνεται πως τον συνοδεύει σε όλη τη ζωή του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΕΓΩ weekly», ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 10 χρονών. Βιώσε το ρατσισμό στο σχολείο επειδή ήτα διαφορετικός. «Με φώναζαν Αλβανό, ενώ ήμουν Ουκρανός». Η κυριότερη δυσκολία που πέρασε στη ζωή του ήταν ήταν η πείνα: « Δεν είχα χρήματα για τη διατροφή και το ενοίκιό μου. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ούτε να φάω».

Ο χορός ήταν η διέξοδός του και με το πείσμα που τον διακρίνει κατάφερε να πάει με υποτροφία στη Νέα Υόρκη, για να ασχοληθεί με το χορό. Η ζωή στην Αμερική δεν ήταν εύκολη, πόσο μάλλον για έναν έντονο χαρακτήρα όπως εκείνος. «Ήμουν αλάνι από μικρός. Φλέρταρα με τον κίνδυνο. Όταν ζεις χωρίς λεφτά σε δύσκολες συνθήκες, δε μιλάς τη γλώσσα και μένεις σε φοιτητική εστία, σίγουρα είσαι εκτεθειμένος σε πολλούς κινδύνους».

Ωστόσο, απομυθοποίησε το αμερικάνικο όνειρο καθώς είδε ότι δεν του ταίριαζε. «Όταν πήγα στην Νέα Υόρκη, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γυρίσω πίσω και να δουλέψω σε μια θεατρική κατεύθυνση». Κάπως έτσι τον κέρδισε το θέατρο και η ηθοποιϊα.

Για τα προσωπικά του ούτε λόγος! Ο γοητευτικός ηθοποιός δε θέλησε να επιβεβαιώσει καμία από τις φήμες γύρω από τη σχέση του με τη Βασιλική Τρουφάκου. «Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή πρέπει να μένει απέξω, γιατί ο λόγος για τον οποίο αφορούμε κάποιον στο δημόσιο λόγο μας είναι η δουλειά μας και όχι η σχέση μας».

Αναμένουμε να τον απολαύσουμε στη νέα του συνεργασία με το Θέατρο Badminton και τη Σοφία Σπυράτου, στο έργο «Αργοναυτική Εκστρατεία» που θα ανέβει στις αρχές Οκτωβρίου.

Δες ΕΔΩ για τη σχέση του με τη Βασιλική Τρουφάκου