Τι θα δούμε σήμερα στο JoinUs: Kαλεσμένη η Ναταλία Γερμανού

Τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστριαυποδέχεται στον καναπέ της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Τι θα δούμε σήμερα στο JoinUs: Kαλεσμένη η Ναταλία Γερμανού



Η Ναταλία Γερμανού είναι καλεσμένη το Σάββατο στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και της εκπομπής Join Us, όπου μίλησε για όλα!

«Έχω την αίσθηση ότι με πήρε λίγο η μπάλα και άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής. Δεν θέλω να κρύβομαι από τον κόσμο, δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Τελευταία όμως με γοητεύει αυτή η φράση που λέει ότι η ιδιωτική ζωή έχει λόγο που λέγεται έτσι, αλλιώς θα λεγόταν δημόσια. Θέλω πια να κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Το είχα παρακάνει, αλλά δεν το έκανα επίτηδες. Πολλές φορές μιλούσαν και άλλοι για μένα, εξ’ ονόματός μου. Δεν είναι κακά όλα αυτά αρκεί να μην φτάνουν στα όρια της υπερέκθεσης. Εγώ τα άγγιξα μη σου πω ότι τα ξεπέρασα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

To Σάββατο θα δούμε επίσης στο Join Us την  Εμμανουέλα Κόκκαλη να μας γλυκαίνει με μια λαχταριστή κρέμα σοκολάτας με εσπρέσο ενώ μαθαίνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες της καρύδας στην υγεία και την ομορφιά μας. Η Μαρία Χολέβα δίνει συμβουλές για να προστατεύσουμε το μωρό μας από τον ήλιο και τα έντομα του καλοκαιριού. Κάνουμε φυσικό μακιγιάζ και υπέροχα μαλλιά για την παραλία. Μαθαίνουμε να κάνουμε μια σωστή περιποίηση στο πρόσωπό μας, ενώ ένας ειδικός χειρουργός ορθοπαιδικός μας συμβουλεύει πώς να φροντίζουμε τις αρθρώσεις και τα οστά μας, ώστε να προλάβουμε την αρθρίτιδα.

Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ. Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Trailer 59 from join us on Vimeo.