Καίτη Γαρμπή: Ήμουν ένα βήμα πριν την υιοθεσία

Η Καίτη είναι «Ελεύθερη» κι ωραία...
Καίτη Γαρμπή: Ήμουν ένα βήμα πριν την υιοθεσία



Είναι όμορφη, επιτυχημένη, σπουδαία καλλιτέχνις, τρυφερή σύζυγος και μανούλα. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία έδωσε συνέντευξη στο HELLO, κάνοντας μια αναδρομή στη μέχρι τώρα ζωή της.

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ελεύθερη», τη χαρακτηρίζει απόλυτα. Έτσι ακριβώς νιώθει στο γάμο και στη δουλειά της. «Μέσα στο γάμο έχω την ανεξαρτησία μου, την προσωπική μου έκφραση και την ηρεμία μου. Το ίδιο και ο Διονύσης». Η καλύτερη εμπειρία της μέχρι τώρα καριέρας της; «Το 2012, τραγουδώντας στο Cinema Cosmopolis. Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία, από τις καλύτερες της καριέρας μου».

Δεν την ενδιαφέρει να εμφανιζεται σε κέντρα, αν δεν έχει κάτι νέο να παρουσιάσει στον κόσμο. «Βολεμένη επί σειρά «σεζόν» στα ίδια και τα ίδια, επέλεξα να δοκιμαστώ σε διαφορετικούς χώρους και σε τραγούδια κοντά σ’ αυτά που με συγκινούσαν». Την ενοχλεί η ρουτίνα, γι’ αυτό και χώρισε επαγγελματικά με το Φοίβο, αν και μαζί του έκανε λαμπρές επιτυχίες. «Τον Φοίβο τον αγάπησα και τον αγαπώ πολύ. Χωρίσαμε όταν νιώσαμε πως δεν είχαμε να δώσουμε τίποτα περισσότερο ο ένας στον άλλον».

Ο γάμος της με το Διονύση Σχοινά μετράει 18 χρόνια. «Ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή που γνώρισα το Διονύση ότι θα είμαστε μαζί για πάντα». Ο γιος τους, Δημήτρης, είναι η χαρά της ζωής τους. «Όταν παντρευτήκαμε, διαπιστώσαμε μια επιπλοκή σε μένα και πήραμε την απόφαση να υιοθετήσουμε. Ο Δημήτρης, όμως, αποφάσισε να μας ευλογήσει με τον ερχομό του».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα δημοσιεύματα που βγήκαν, ύστερα από την επίσκεψη της Έλλης Κοκκίνου στο μαγαζί που τραγουδάει ο άντρας της, η ίδια απαντάει: «Σοβαρά τώρα, πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο ότι επισκέφθηκε το Διονύση μια συνάδελφός του με την οποία είχε σχέση 20 χρόνια πριν»;