Νίκος Αποστολόπουλος στο JoinUs: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω τρεις φορές

Ήξερες για τον γάμο που κράτησε 26 χρόνια;
Νίκος Αποστολόπουλος στο JoinUs: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω τρεις φορές



Τον Νίκο Αποστολόπουλο φιλοξένησε στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Δες τι είπε...

Για όσους λένε ότι αναζητάει δημοσιότητα:

Γιατί να θέλω να στρέψω την προσοχή πάνω μου με τόσα φώτα που είχα σε όλη μου τη ζωή; Η δουλειά μου πάει πολύ καλά και είμαι αναγνωρισμένος. Είχα το ταλέντο να κάνω μια έντιμη δουλειά. Δεν προσπαθώ να στρέψω την προσοχή σε μένα για να αποκτήσω κάτι περισσότερο γιατί δεν θέλω κάτι περισσότερο. 

Για τις gay οικογένειες: 

Είμαι υπέρ της οικογένειας και αυτό δεν είναι οικογένεια. Είναι η παρωδία του straight ζευγαριού. Καταρχάς δεν πιστεύω ότι δυο άντρες πρέπει να ζουν σαν ζευγαράκι. Αν θέλουν να κάνουν έρωτα, να βγάζουν τα μάτια τους αυτό μ’ αρέσει. Θεωρώ ότι ένα ζευγάρι πρέπει να ζει τον έρωτα, πρέπει να απολαμβάνει. Ότι είναι μια απόφαση ζωής και πρέπει να μπορέσει να τη διαχειρίζεται σωστά. Όχι να τη διαχειρίζεται με ένα σκυλάκι με ένα γατάκι με ένα μωράκι. 

Για τις φορές που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει: 

Η αυτοκρατορία μου γκρεμίστηκε σε ένα βράδυ. Έτσι ήταν η ζωή μου όλη. Διότι ήταν θέμα των ανθρώπων που είχα γύρω μου, έφαγαν πολλά χρήματα, έκλεισαν τα εργοστάσια, έκλεισαν τα γραφεία. Και δεν έγινε μόνο μια φορά. Γίνεται κάθε δέκα χρόνια. Μου το είχε πει και η Παγιατάκη. Είναι η 3η φορά που ξεκινάω. Φτάνεις σε ένα σημείο να τρελαίνεσαι. Το έζησα πολύ παθητικά στην αρχή. Είχα αυτή την άσχημη σκέψη «γιατί να συμβεί σε μένα». Δεν καταλάβαινα το γιατί. Υπέφερα πολύ. Ήμουν σε μεγάλη κατάθλιψη στο Παρίσι, κλεισμένος σε ένα σπίτι, δεν έβγαινα έξω. Χρέος, μαγαζιά κλειστά, γραφεία κλειστά, μία γενική καταστροφή. Σκέφτηκα τρεις φορές στη ζωή μου να αυτοκτονήσω. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος. Υπέφερα, έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια και προσπαθούσα να βρω τρόπους να ξεκινήσω από την αρχή. Μια μέρα πήρα όλα τα χάπια τα πέταξα στην τουαλέτα, μετά σταμάτησα σιγά σιγά και είπα αρκετά με το δράμα. 

Για το γάμο του: 

Ήμουν 26 χρόνια παντρεμένος με  μία μοναδική και υπέροχη γυναίκα, ήμασταν απόλυτα σύμφωνοι, συγχρόνως ήμασταν και ελεύθεροι, κάναμε ταξίδια μαζί, τις περισσότερες μέρες και βράδια ήμασταν μαζί, ήταν ένας άνθρωπος διανοούμενος. Δεν υπήρξα μονογαμικός. Κάναμε συμφωνία από την αρχή. Θεωρώ ότι απατάς κάποιον όταν γίνεται κρυφά και όταν χρησιμοποιείς ψέματα. Όταν όμως είναι μέρος της ελευθερίας που ζείτε και βιώνετε τότε είναι πολύ έντιμο. 

MANIFESTO 60 NIKOS APOSTOLOPOULOS A PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.

MANIFESTO 60 NIKOS APOSTOLOPOULOS B PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.