Mel Gibson: Στα δικαστήρια με την πρώην του για να πάρει την κόρη τους στην Αυστραλία

Τι θα γίνει τελικά με την 5χρονη Lucia;
Mel Gibson: Στα δικαστήρια με την πρώην του για να πάρει την κόρη τους στην Αυστραλία



Το δικαστήριο φαίνεται πως δικαίωσε τον Mel Gibson αφού του έδωσε την άδεια να πάρει την κόρη του μαζί, στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, στην Αυστραλία.

Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του Oksana Grigorieva, χώρισαν το 2010, υπό πολύ άσχημες συνθήκες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, σήμερα, προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν καλύτεροι γονείς για την 5χρονη κορούλα τους Lucia.

Ο 59χρονος Mel είναι άμεσα εμπλεκόμενος στη ζωή της κόρης του και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις αποφάσεις που παίρνονται σε σχέση με τη ζωή της, καθώς πλέον έχει και το 50% της κηδεμονίας. Ο λόγος ωστόσο που οδηγήθηκε στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, ήταν η διαφωνία τους για το αν η μικρή θα λείψει για ένα μήνα μαζί του στην Αυστραλία, στα γυρίσματα του Hacksaw Ridge.

Τελικά ο ηθοποιός όπως όλα δείχνουν, δικαιώθηκε και θα έχει δικαίωμα και να πάρει τη Lucia μαζί του, αλλά και να τη βλέπει περισσότερο όσο βρίσκεται στο LA. Ένας ακόμη λόγος που απευθύνθηκε το πρώην ζευγάρι στη δικαιοσύνη, ήταν η διαφωνία τους σε ποιο σχολείο θα πάει η μικρή.

Όπως όλα δείχνουν, ο Gibson και η  Grigorieva, αγαπούν πολύ το παιδί τους αλλά δυσκολεύονται αρκετά να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους. 

Δες εδώ 10 απίστευτα ταλαντούχους celebrity που κατέστρεψαν την καριέρα τους.