Φαίη Σκορδά: Και ο Λιάγκας να φύγει, εγώ θα παραμείνει στο Πρωινό

Άλλο ο γάμος, άλλο η δουλειά για την γνωστή παρουσιάστρια…
Φαίη Σκορδά: Και ο Λιάγκας να φύγει, εγώ θα παραμείνει στο Πρωινό



Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην τελευταία φετινή εκπομπή του «Όλα Μπιπ», όπου μίλησε για την πορεία του Πρωινού, για το αν θα μετακόμιζε για δεύτερη φορά στο Mega αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο παιδί με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Αυτή ήταν η πέμπτη χρονιά που κάνουμε πρωινό. Κάθε καλοκαίρι έχεις την αγωνία για το τι θα γίνει. Εμένα η δική μου λογική είναι να κοιτάμε την εκπομπή μας ότι κι αν υπάρχει απέναντι. Θέλουμε να υπάρχουν ζώνες και ανταγωνισμός, γιατί αν δεν υπάρχουν το κανάλι δεν θα μας κρατήσει. Κάθε καλοκαίρι λοιπόν ανθρώπινα σκεφτόμαστε τι καινούργιο θα έχει απέναντι. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πολλοί, η Μενεγάκη, ο Καραμέρος ο Χαριτάτος κ.α., είχε πολύ κόσμο απέναντί μας», σχολίασε αρχικά η Φαίη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, η οποία έριξε την αυλαία της για φέτος.

Η Φαίη, πρόσθεσε πως η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη για το Πρωινό: «Όταν έλεγα πως η καλύτερη χρονιά για το πρωινό ήταν η φετινή το εννοούσα. Μια εκπομπή πολύ καλά στημένη. Μπορεί του χρόνου να κρεμιέται κάποιος από το άλλο κανάλι, εγώ ακόμα δεν μπορώ να το κάνω. Το πρωινό το κινεί το γυναικείο κοινό, αν το έχεις μπορεί να βγάλεις τη χρονιά πολύ καλά. Έχουμε τις κολώνες τις εκπομπές, την Πατέρα και την Μπαρμπαρίγου και μια ομάδα που λειτουργεί καλά, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εγώ το αγαπάω. Δεν φεύγω από το Πρωινό, εκεί θα φύγω. Και ο Λιάγκας να φύγει εκεί θα μείνω, θα μεγαλώσω την καρέκλα».

Η γνωστή παρουσιάστρια, αποκάλυψε μάλιστα πως δεν την καλούν για επαγγελματικά ραντεβού παρά μόνο τον Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα ποτέ δεν με παίρνουν για ραντεβού. Κάθε χρονιά λοιπόν ραντεβού γινόντουσαν. Εμένα ποτέ δεν με κάλεσαν, πάντα τον Γιώργο καλούσαν. Δεν υπήρχαν δεύτερα και τρίτα, μόνο στην περίπτωση του ΑΝΤ1 που φύγαμε. Μάλιστα είχε έρθει και ο Γιάννης Λάτσιος σπίτι μας να το συζητήσουμε. Ναι, δεν με θέλουν γενικά στα ραντεβού. Τι να κάνω; Να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω εμένα γιατί δεν με καλέσατε; Θεωρώ ότι τον θέλουν για παρέα, να βγουν για φαγητό να τα πούνε».

Σχετικά με το αν θα μετακόμιζε εκείνη και ο Γιώργος στο Mega ξανά: Όχι, δεν θα πηγαίναμε στο Mega αν μας ζητούσαν πάλι για το πρωινό. Ο Γιώργος λέει πάντα τα καλύτερα για το Star γιατί από εκεί ξεκίνησε, ανδρώθηκε και έγινε μέσα από εκεί γνωστός. Επειδή τους αγαπάει τους ανθρώπους θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή. Δεν έχουμε πει πως συνεχίζουμε πάντα σαν ζευγάρι ή κάτω από την ίδια στέγη. Τώρα βέβαια για τα επόμενα χρόνια είμαστε εδώ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η Φαίη ήταν ξεκάθαρη: «Η προτεραιότητα είναι τα παιδιά πάνω από όλα. Και εμένα μπορεί κάποιος να μη με άντεχε στο σπίτι, μη με βλέπεις στην τηλεόραση. Μέσα σε ένα ζευγάρι αφού έχουν περάσει τα χρόνια, ο άλλος κάνει πίσω εκεί που δεν το παίρνει, οπότε συμβιβάζεσαι και τα βρίσκεις. Στα παιδιά υποχωρεί και κάνουμε αυτό που θέλω εγώ, ο Γιώργος αν δεν πάει μισή ώρα να κάνει τη βουτιά του θα είναι μέσα στη μίρλα όλη την ημέρα, ε, θα τον αφήσω να πάει, αν και στην αρχή μπορεί να με ενοχλούσε. Μαζί κάνουμε κουμάντο στο σπίτι. Γενικά ταυτιζόμαστε».

Δες ΕΔΩ την Φαίη Σκορδά στην παραλία με τους γιους της