Μελίνα Ασλανίδου: Όταν με βλέπουν από κοντά με νομίζουν για 25άρα

Η κριτής του Voice σχολίασε την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση.
Μελίνα Ασλανίδου: Όταν με βλέπουν από κοντά με νομίζουν για 25άρα



Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο όταν την βλέπουν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου στο Voice:

Στο φετινό Voice είσαι πολύ πιο αδύνατη. Πόσα κιλά έχεις χάσει;

«Δεν ξέρω, γιατί δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι μου. Κρίνοντας από τα ρούχα μου, πρέπει να έχω χάσει αρκετά, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που συνδυάζω με γυμναστική».

Είσαι από τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους;

«Ναι, σίγουρα αλλά πολλές φορές κυκλοφορώ άβαφη. Έχω μια καταπληκτική αισθητικό, την οποία επισκέπτομαι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να φροντίσω το πρόσωπο μου, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα».

Θα έκανες μπότοξ ή πλαστική επέμβαση;

«Κανένας δεν μπορεί να αποφύγει τις ρυτίδες. Εντάξει, η επιστήμη έχει προχωρήσει και κάνοντας κάποιες μικροεπεμβάσεις ή μπότοξ, μπορείς να κάνεις το πρόσωπο σου πιο λείο. Δεν θα έκανα υπερβολές. Δεν υπάρχει περίπτωση, για παράδειγμα να μπω χειρουργείο. Φοβάμαι πολύ».

Πόσο χρονών είσαι;

«Εσύ πόσο με κάνεις;»

Γύρω στα 36-37…

«Όταν με βλέπει από κοντά κανείς στον δρόμου μου λέει πως μοιάζω με 25 χρονών. Από την εικόνα που έχουν για μένα στην τηλεόραση με κάνουν 35άρα. Η ηλικία λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μέσα του έναν δικό του χρόνο».

Δες ΕΔΩ το λάθος που έκανε η Μελίνα στον ημιτελικό του Voice 2