Κατερίνα Λάσπα: Αν πάρω δυο κιλά, γίνομαι έξαλλη!

Η εμμονή με το γαλακτομπούρεκο, οι δίαιτεςκαι ο αγώνας για τέλειο κορμί!
Κατερίνα Λάσπα: Αν πάρω δυο κιλά, γίνομαι έξαλλη!



Η Κατερίνα Λάσπα διαθέτει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Όπως είδαμε στο περιοδικό You, η πρώην παρουσιάστρια και νυν blogger, στα 40 της έχει ένα τόσο σφιχτό και τονισμένο σώμα, θα έκανε κάθε 20άρα να φουντώσει από τη ζήλια.

Λάτρης της ισορροπημένης διατροφής, που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, με προσεγμένες θρεπτικές τροφές και ρυθμισμένα συχνά γεύματα αποκαλύπτει ότι το μυστικό της επιτυχίας της συνοψίζεται στην ατάκα της: «Τα δουλεμένα κορμιά, θέλουν πολλές θυσίες!».

 

Διατροφή

Όσο κι αν περίμενες ότι το διαιτολόγιό της περιλαμβάνει μόνο βραστά και ψητά, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει, αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι μια από εμάς. Η ίδια δηλώνει τρελή foodie, ενώ παραμένει πολύ προσεχτική με το φαγητό «Η αμαρτία μου έχει να κάνει αποκλειστικά με το φαγητό. Δύσκολα αντιστέκομαι. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον την ποσότητα και τη συχνότητα. Μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό. Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο αλλά “σβήνω” τη λαχτάρα μου και με ένα παγωτάκι ή με δύο κουταλάκια γλυκό του κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι».

 

Άσκηση

Όσο κι αν εξηγεί ότι της αρέσουν τα ωραία γυμνασμένα κορμιά, κι όχι τα «τούμπανα», αυτό τουλάχιστον μας φαίνεται οξύμωρο, καθώς είναι φύσει αδύνατο το βλέμμα να απομακρυνθεί από τους γραμμωμένους κοιλιακούς της.

Ακόμα, παραδέχεται ότι όταν δεν bloggάρει και δεν παίζει με την πεντάχρονη κόρη της Σάρα, είναι στο γυμναστήριο «Αν πάρω καναδυό κιλά γίνομαι έξαλλη. Έχασα τη φόρμα μου όταν σταμάτησα την κολύμβηση, μετά από 12 χρόνια σκληρών προπονήσεων για τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Δούλευα πολύ στη συνέχεια χωρίς να κάνω καμία “συντήρηση”. Το 2002, όμως, “αναδιοργανώθηκα” γιατί δεν είχα συνηθίσει να βλέπω το σώμα μου αγύμναστο. Και σε μία σεζόν πέτυχα ενδεχομένως να έχω καλύτερο κορμί κι από πριν. Αυτό το αποτέλεσμα συντηρώ με σύστημα».