Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βραβείο πιο καλοντυμένου ζευγαριού της εβδομάδας!

Όταν το στιλ και η ομορφιά συναντά το all star glam!
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βραβείο πιο καλοντυμένου ζευγαριού της εβδομάδας!



Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πύλο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν σε διάλεξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα από την Κέρι Κένεντι της γνωστής οικογενείας.

Εκεί στο δεύτερο όροφο του Μουσείου της Ακρόπολης σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό τοπίο, ο Σάκης και η Κάτια φωτογραφήθηκαν, θυμίζοντας χολυγουντιανούς σταρ-το λιγότερο!- ενώ τα outfit του ζευγαριού αποτελούν την καλύτερη έμπνευση στιλ για σένα και το αγόρι σου που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και event του φετινού καλοκαιριού.

Η Κάτια, που αυτόν τον καιρό ετοιμάζει ένα site για τις ανάγκες των νέων μαμάδων και των μωρών τους, μοιάζει με ένα αιθέριο ξωτικό ντυμένο στα λευκά -ή καλύτερα μια πολύ φινετσάτη εκδοχή διακριτικού black&white. Το preppy φόρεμα και το clutch Louis Vuitton, συνδυάζονται μοναδικά με τα μαύρα strappy πέδιλα από την κολεξιόν του ιταλικού οίκου Dsquared2, τονίζοντας τα καλλίγραμμα πόδια της κι αποδεικνύοντας ότι η κομψότητα βρίσκεται κατά βάση στην απλότητα.

Ο Σάκης, επίσης καλοντυμένος και sexy, κινήθηκε χρωματικά σε κλασικές επιλογές, προτιμώντας τη σχεδιαστική γραμμή του Ermenegildo Zagna για το σακάκι και Calvin Klein για το παντελόνι.