H Δέσποινα Βανδή στο φινάλε του Join Us:Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει

Τη Δέσποινα Βανδή υποδέχεται στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή Join Us.
H Δέσποινα Βανδή στο φινάλε του Join Us:Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει



To Join Us φτάνει στο τέλος του για φέτος και την Κυριακή η Δέσποινα Βανδή κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για... όλα!

«Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή σχετικά με την σύγκριση που υπάρχει με την Άννα Βίσση ενώ δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον άντρα που παντρεύτηκε πριν 12 χρόνια: "Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει".

Στην τελευταία φετινή εκπομπή, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ένα burger από χοιρινό. Φτιάχνουμε το νεσεσέρ των διακοπών, για να μη μας λείψει τίποτα. Κάνουμε θαλάσσια σπορ με κατάλληλη αντηλιακή προστασία και μαθαίνουμε να προλαβαίνουμε όλα τα καλοκαιρινά γυναικολογικά νοσήματα. Βλέπουμε πως το power nap μας  δίνει δύναμη και ενέργεια, πηγαίνουμε σινεμά και φτιάχνουμε 3D  μινιατούρες.

Το Join Us σας εύχεται να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Ραντεβού το φθινόπωρο.

Και μην ξεχνάτε! Το Join Us θα είναι κοντά σας μέχρι και το 2018!