Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πιο σκληρά εργαζόμενη μονάρχης του κόσμου!

Η Μεγαλειότατη έχειπαρευρεθεί σε πάνω από 100 αρραβώνες μέσα σε 6 μήνες!
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πιο σκληρά εργαζόμενη μονάρχης του κόσμου!



Στα 89 της χρόνια, η Βασίλισσα Ελισάβετ αντί να απολαμβάνει χαρούμενες στιγμές με τα εγγόνια και τα δισέγγονα της, ακολουθεί ένα εντελώς διαφορετικό lifestyle με την ατζέντα της να είναι συνεχώς γεμάτη με υποχρεώσεις.

Χαρακτηριστικά την προηγούμενη εβδομάδα, το βασιλικό ζευγάρι έκανε 8 δημόσιες εμφανίσεις. Η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες θέτοντας εαυτόν στην υπηρεσία του λαού της. Συγεκριμένα, πρέπει να παρίσταται σε πέντε ραντεβού εβδομαδιαίως κατά μέσο όρο, ενώ είναι μέσα στις αρμοδιότητες της να απαντάει σε εκατοντάδες γράμματα την ημέρα (πολλές  φορές και πάνω από 300) και να παρίσταται στη Βουλή.

Εξετάζοντας το βαρύ πρόγραμμα της βασίλισσας, αξίζει να αναλογιστούμε και να θυμηθούμε πόσο λίγοι από τους συγχρόνους της είναι ακόμα εν ζωή - πόσο μάλλον να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους. Το μόνο μέτρο σύγκρισης είναι ο 94άχρονος σύζυγος της, Πρίγκηπας Φίλιππος.

Εκτός από το να εμφανίζονται μπροστά στις κάμερες και τις αμειγώς πολιτικές τους υποχρεώσεις, ανάμεσα στις άλλες αρμοδιότητες του βασιλικού ζεύγους είναι να παρευρίσκονται σε αγώνες πόλο, ιππασίας, εκδηλώσεις της πολιτείας και των δήμων, φιλανθρωπικές κι ανθρωπιστικές δράσεις, επισκέψεις σε νοσοκομεία, σχολεία, στρατιωτικές συνάμεις, αρραβώνες, γάμους, να απαντάνε σε αλληλογραφία, να δίνουν χάρες και λύσεις σε προβλήματα των πολιτών.