Θεωρίες συνωμοσίας για το ελληνικό δημοψήφισμα!

Οι Τούρκοι, η Δευτέρα Παρουσία, οι Illuminati και οι λαδέμπορες!
Θεωρίες συνωμοσίας για το ελληνικό δημοψήφισμα!



Μετά τις δραματικές εξελίξεις για την ανακοίνωση δημοψηφίσματος με έκτακτο διάγγελμα από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και ενώ στις εφημερίδες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πρώτο θέμα, οι πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι πρέπει να ψηφίσουμε και τι γίνεται ακριβώς.

Μην ανησυχείς και μην έχεις κανένα φόβο. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν τις απαντήσεις και άρχισαν ήδη να τις ψιθυρίζουν στα καφενεία, τους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, τις ουρές των ΑΤΜ και γενικά όπου υπάρχει άνθρωπος με αγωνία στο πρόσωπο. Ο λόγος για τους λάτρεις της συνομωσιολογίας. Γι αυτούς ο Michael Jackson ζει, ο Elvis με τον Tupac είναι πράκτορες, οι εξωγήινοι ξέρουν την αλήθεια, οι Illuminati κρύβονται πίσω από όλα αυτά και, επίσης, οι Τούρκοι τα έχουν κάνει όλα (ή θα τα κάνουν μόλις μας πετάξουν έξω από το euro). 

Όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση της χώρας άλλο τόσο κωμικοτραγικά μπορεί να τη δει κανείς. Ναι, το χιούμορ είναι απαραίτητο σε κάτι τέτοιες στιγμές! Έτσι, μέσα στο ευρύτερο κλίμα νόησης και παρανόησης, δεν θα μπορούσαμε να μην συγκεντρώσουμε όλες αυτές τις απίθανες θεωρίες και σενάρια συνωμοσίας που πλανόνται πάνω από την ελληνική επικράτεια. 

Εμπρός πίσω, λοιπόν!

Κατοχή 

Οι γιαγιάδες και οι παπούδες μας εύχονταν να μη ζήσουμε ποτέ μια κατοχή. Όμως, με το ενδεχόμενο μιας μεταμοντέρνας version αυτής προ των πυλών, θα πρέπει να συμβιβαστούμε στα νέα δεδομένα. Εκτός ότι τα πακέτα από το χωριό με τα αυγά της Παρδάλως και το γάλα της Τσίκας της κατσίκας θα είναι η νέα καυτή τάση στα εξώφυλλα των περιοδικών, θα ζήσουμε την άνθηση νέων εναλλακτικών τρόπων ζωής που να θυμίζουν τον παλιό.

Έτσι, το ζύμωμα θα γίνει το νέο TRX. Θα φυλάζουμε την άλμη από την κάπαρη και τη φέτα για οικονομία στο αλάτι. Όποιος θα διαθέτει σύνδεση wifi θα είναι περιζήτητος γαμπρός ή νύφη. Θα κρεμάμε στα μανταλάκια τις ελαφρά χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες να στεγνώνουν. Οι καφετιέρες θα μαραζώσουν χωρίς τις κάψουλες καφέ και ο φραπέ θα βιώσει το μεγάλο του comeback. Τα ταξίδια στην Ανάφη, την Ίο και την Ελαφόνησο θα εκλείψουν, κάνοντας και πάλι τη Λούτσα hot spot. Ενώ, οι κατασκευές DIY επιτέλους θα είναι η νέα τάξη πραγμάτων οριστικά. Λόγω της έλλειψης νομίσματος, θα επικρατήσει στάση πληρωμών. Το εμπόριο θα γίνει ανταλλακτικό. Θες τατού; Θα δίνεις ρύζι! Θα περιμένουμε την αμερικανική βοήθεια με salt spray, ρυζογκοφρέτες και mocha tea από τα Starbucks. Τα συσσίτια θα είναι το νέο είδος socializing.

Για όλα φταίνε οι Τούρκοι!

Εννοείται κι όλα αυτά είναι δάκτυλος των Τούρκων -εκτός των Αμερικανών που φταίνε πάντα για τα πάντα. Τι κι αν δεν κατάφεραν να υποδουλώσουν το γένος με τα 400 χρόνια σκλαβιάς, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 

Από γινάτι των Illuminati!

Την στιγμή που όλοι αναμένουν ένα τεράστιο οικονομικό Κραχ σαν εκείνο του 1929 της Αμερικής, τα πέντε δέκα άτομα (Μασωνικές Στοές, Ναΐτες Ιππότες, Ελοχίμ και Νεφελίμ του Λιακόπουλου, Εωσφόρος) που καπηλεύονται τα παγκόσμια συμφέροντα προχωράνε αγέροχα στο σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Ο Νταν Μπράουν τυχαία νομίζεις έκανε best seller;

Το σόι απ’ το Τατόι!

Εννοείται ότι όλα γίνονται για να πέσει η κυβέρνηση. Ο Κωνσταντίνος χρόνια τώρα μετά τον εκδιωγμό του από τη χώρα περίμενε την ώρα της μεγάλης εκδίκησης. Γιατί πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικά του θα ‘ναι! Και μάλιστα με δημοψήφισμα. Τι, όχι;

Ξυλοκόπημα και πραξικόπημα…

Με τις κατασχέσεις, τις τράπεζες κλειστές να είναι καθημερινότητα, ένα πιθανό πραξικόπημα είναι σοβαρό ενδεχόμενο. Όπως, κι ένας εμφύλιος αναπόφευκτος. Τέλος, δηλαδή, τα ξενύχτια στην Καρύτση με την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τη δύση του ήλιου. Κι η βαθύτερη αιτία; Το μένος κλαρινογαμπρών, average Joes, καραφλών και καταπιεσμένων δήθεν εναλλακτικών για τους Hipster.

Το αίμα ξυπνάει, εκδίκηση ζητάει!

Η Μέρκελ είναι κόρη του Χίτλερ. Οι ναζιστές επιστήμονες χρησιμοποίησαν κατεψυγμένο σπέρμα του Αδόλφου Χίτλερ για να εξασφαλίσουν έναν απόγονο. Η θεωρία γεννήθηκε αφού μετά τον θάνατο του Χίτλερ στην Ανατολική Γερμανία. Του έδωσαν πλαστό πιστοποιητικό γεννήσεως και ψεύτικους γονείς ως κάλυψη. ΗΠΑ, Ρωσία και Βατικανό συνεργάστηκαν για να οδηγήσουν την απόγονο του Χίτλερ στο τιμόνι της Γερμανίας, με τη βοήθεια του Πάπα Βενέδικτου που, όπως υποστηρίζουν, ήταν πρώην μέλος των ναζί. Τον Νοέμβριο του 2005 ολοκλήρωσαν την αποστολή τους: Το γερμανικό Κοινοβούλιο εξέλεξε στο αξίωμα της καγκελαρίου την Ανγκελα Μέρκελ.

Και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι αύριο! 

Δες ΕΔΩ πως να φλερτάρεις όσο περιμένεις στην ουρά των ΑΤΜ!