Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χαρακτηρίζει τον εαυτό του άπληστο

"Είχα πάντα στόχο τον μαραθώνιο" δηλώνει ο ηθοποιός
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χαρακτηρίζει τον εαυτό του άπληστο



Εργάζεται πολύ. Πρωταγωνιστεί σε δυο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες: στο "Κάτω Παρτάλι" , το οποίο ξεκινά τον Ιανουάριο στο Mega και στην παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα" στο θέατρο Λαμπέτη. Κάθε Τετάρτη βρίσκεται στο Shamone στο Γκάζι όπου διασκεδάζει τους θαμώνες. Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Οι γαμπροί της ευτυχίας" που θα παιχτεί στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο. Μέσα σε όλα αυτά αφιερώνει χρονο για τη σύζυγό και το παιδί του.

 Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση. Έμεινε  άραγε  ποτέ χωρίς δουλειά; "Εργάζομαι δεκατέσσερα χρόνια ως ηθοποιός , και ευτυχώς, δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά. Δεν αρκεί όμως να έχεις δουλειά. Πρέπει να διεκδικείς και να επικυρώνεις τη "βίζα" σου καθημερινά. Να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι αλλιώς οι δουλειές που έχεις τώρα δεν θα υπάρξουν στο μέλλον. Προσωπικά δεν ήθελα ποτέ να είμαι άλογο κούρσας και να τρέχω στα εκατό μέτρα. Είχα πάντα στόχο το μαραθώνιο" λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό like. 

Το ότι ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα οφείλεται αφενός στην δύσκολη εποχή που διανύουμε αφετέρου στην απληστία που τον διακατέχει. "Έχω μέσα μου αυτόν το διάολο της απληστίας που μου λέει κάν'το, θα βρεις χρόνο. Και μετά δεν έχω καμία ελεύθερη ώρα για μένα, δουλεύω απο τις 06:30 το πρωί ως αργά το βράδυ και έρχοντα στιγμές που λέω γιατί πήγα και το έκανα" παραδέχεται ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Η αγαπημένη του στιγμή είναι όταν παίρνει αγκαλιά την κόρη του και πέφτουνε στο πάτωμα. Το αθώο γέλιο της , οι φωνούλες της, τα παιχνίδια της του φτιάχνουν τη διάθεση, Όσον αφορά τη σύζυγό του ο ίδιος δηλώνει πως τώρα την θαυμάζει περισσότερο βλέποντας τη πως συμπεριφέρεται στο παιδί τους. 
Δεν διστάζει να ομολογήσει πως εξακολουθεί να έχει γυναικείες κατακτήσεις . Ωστόσο δεν του αρέσει να δίνει δικαιώματα, Δέχεται το φλερτ, κολακεύεται αλλά μέχρι εκεί. Από το σημείο αυτό και μετά δεν δέχεται τίποτα παραπάνω. 

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ θρησκευτικό γάμο με τη Βάσω Λασκαράκη. "Στο λέω εγγυημένα. Δεν τη μπορώ καθόλου αυτή τη διαδικασία του γάμου και όλο αυτό το πανηγυράκι. Εκνευριζόμουν με τη διαδικασία και τις προετοιμασίες της κόρης μας , πόσο μάλλον του γάμου" συμπληρώνει.